CS:GO'da çözünürlük önerisi

? Valorant gibi değil CS 5:4 olunca hitboxlar da büyüyor ayrıca 1:1 açılmıyor haberin olsun

Hitboxların büyümesi ile karakterin görünümü eşit olmuyor zaten stabil derken bundan bahsediyoruz neyi anlamak istemiyorsunuz? Bu aynı Hertz olayı gibi siz 60Hz'de oynarken rakibin arkasındaki gölgeye sıkıyorsunuz ya hani 5:4'e alınca da rakibin kafasına sıktığınızı sanıp boşluğa sıkıyorsunuz.

Lütfen daha geniş daha iyidir diye düşünmeyin azıcıkta stabil mi diye düşünün. 1280x960 oyundaki en stabil en iyi çözünürlüktür. Sen gidip 5:4'mü oynamak istiyorsun. Ne istiyorsan onu oyna beni alakadar etmiyor. Ama gelip de burada 5:4 daha iyidir yazma çünkü değil. Bozuk bir çözünürlüktür 5:4

Yo? Değil 4K saatim var bak kendi deneyimlerimi söylüyorum ben. sen vuramıyorsun diye 5:4 bozuk olmaz.

Yo? Değil 4K saatim var bak kendi deneyimlerimi söylüyorum ben. Sen vuramıyorsun diye 5:4 bozuk olmaz.

Sizin 4K saatinizin olması 5:4 çözünürlüğünün modellemeleri yanlış göstermesini değiştirmez. Dediğim gibi ne oynamak istiyorsanız onu oynayın. Ama 5:4 daha iyidir yazmayın yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi yok?

Scretched yapman geerkiyor. NVIDIA kısmını bilmiyorum internette bulabilirsin.

? Valorant gibi değil CS 5:4 olunca hitboxlar da büyüyor ayrıca 1:1 açılmıyor haberin olsun

Ben nasıl yapacağım araştırıyorum bulamıyorum yardım edebilecek var mı? Siyab barlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…