CS:GO'da çok zorlanmak

Yaklaşık 800 saatlik bir CS:GO oynama süren var. Bunca zaman boyunca MM'de rank MG1 ise gerçekten kötü bir sonuç. CS:GO oyunu daha çok timingleri bilmek, radar takibi, of angle, flash kullanımlarını iyi okumak ile alakalı. Açıkçası bu seviyede olan oyuncuların ne yapacağını okumanıza gerek bile olmaz. Koş ve vur. Bu da olmuyorsa yapacak bir şey yok. Kaç tane yayıncı tanıyorum CS:GO'da MM'de bile rankları LEM olan, daha sonra Valorant oynayıp Radiant olanlar. Yanlış anlama kötülemiyorum. Demek ki bazı insanlar CS:GO'da kötü olurken başka bir oyunda süper olabiliyor. Bence şansını biraz daha dene, olmadı başka bir oyunu dene, rank kasmak için. Eğlence amaçlıysa eğer derdin istediğin oyunu kafana takmadan oyna.

Fazlasıyla taktik yaparak oynayan birisiyim. Smoke ve flaşları boşa kullanmam. Entry olarak girdiğimde karşısı körse kesinlikle ölür. AWP'yi hızlı ve atik tetik oynarım. CS 1.6'da yıllarca klan turnuvalarında takım kaptanlığı yaptım yani az buçuk hızlıca taktik üretebiliyorum. Ama adamlar biraz beni vurmaya başladıklarında benim adam yalama oluyor ve sadece beni vuruyorlar.
Sorununuz aim ise Aim Lab ile rekabetçi maçlara girmeden önce 15-20 dakika ısınabilirsiniz. Üstelik 1 hafta sadece CS:GO oynarsanız oynayışınız da bence düzelecektir. Bana da oluyordu sadece tek oyun oynayarak bu histen kayboluyordum. İnanır mısınız bilmem ama oynayışımı oturuş şeklim monitörün parlaklığı vs. şeyler etkiliyordu. Dün oynadığım oyunu bu gibi ufak nedenlerden bugün oynayamıyordum mesela.

Ondan dolayı fokuslanarak oynadığımda masaya yaklaşırım ve monitörü bir tık ileriye iterim.
Zaten aim botz oynuyorum ve DM kasıyorum. Onun dışında 128 tickrate sunucum var ve orada arada adam olursa maç atıyoruz. Orada oynarken çok iyi oynuyorum çünkü hem Türkiye sunucusu hem de 128 tickrate. Trolleyen yok herkes elit gibi :D
Yaklaşık 800 saatlik bir CS:GO oynama süren var. Bunca zaman boyunca MM'de rank MG1 ise gerçekten kötü bir sonuç. CS:GO oyunu daha çok timingleri bilmek, radar takibi, of angle, flash kullanımlarını iyi okumak ile alakalı. Açıkçası bu seviyede olan oyuncuların ne yapacağını okumanıza gerek bile olmaz. Koş ve vur. Bu da olmuyorsa yapacak bir şey yok. Kaç tane yayıncı tanıyorum CS:GO'da MM'de bile rankları LEM olan, daha sonra Valorant oynayıp Radiant olanlar. Yanlış anlama kötülemiyorum. Demek ki bazı insanlar CS:GO'da kötü olurken başka bir oyunda süper olabiliyor. Bence şansını biraz daha dene, olmadı başka bir oyunu dene, rank kasmak için. Eğlence amaçlıysa eğer derdin istediğin oyunu kafana takmadan oyna.

Bir de bir not eklemek istiyorum Valorant'ta da rekabetçi elo kasmaya çalıştım :D
Sadece Gold'a çıkabildim çünkü Türkiye sunucusundakiler sadece smurf. Yabancılarla oynadığımda ise karşıya azrail bana oynamayı bilmeyen Sage'ya da Viper main kız geliyor. Orada da Viper mainim ve lineup falan hepsini yapıyorum taktikler üretiyorum ama birisi gelip sadece kafama bir tane vurup gidiyor. Orada sadece şansa dayalı bir aim mantığı olunca bilgisayarı kırasım geliyor.

Fazlasıyla taktik yaparak oynayan birisiyim. Smoke ve flaşları boşa kullanmam. Entry olarak girdiğimde karşısı körse kesinlikle ölür. AWP'yi hızlı ve atik tetik oynarım. CS 1.6'da yıllarca klan turnuvalarında takım kaptanlığı yaptım yani az buçuk hızlıca taktik üretebiliyorum. Ama adamlar biraz beni vurmaya başladıklarında benim adam yalama oluyor ve sadece beni vuruyorlar.

Ondan dolayı fokuslanarak oynadığımda masaya yaklaşırım ve monitörü bir tık ileriye iterim.
Zaten aim botz oynuyorum ve DM kasıyorum. Onun dışında 128 tickrate sunucum var ve orada arada adam olursa maç atıyoruz. Orada oynarken çok iyi oynuyorum çünkü hem Türkiye sunucusu hem de 128 tickrate. Trolleyen yok herkes elit gibi :D
Trollerden gerçekten bende çok sıkılmıştım diğer steam hesabımdan takılmak için rekabeçti girdiğimde daha rahat ve kolay oynadığımı fark etmiştim. Tabi yan hesap olduğu için karşıda hilesi mi dersin , takımını trolleyen mi dersin , aim tanrısı mı dersin , oyuna yeni başlayan mı dersin hepsi karışık geldirdi . Sonuç olarak rank kasmadığım zamanlarda oynayışımın değiştiğini fark ettim.

Birkaç tane video koymak istiyorum sıkıldığımda aldığım klipleri montajlayıp Instagram'a atıyorum. Oynayışıma biraz bakabilirsiniz. Yani bendeki sadece şanssızlık. Kol var taktikte var ama işte şans yok :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CSGO MOMINTS ANANI AVRADINI.mp4
VALORANT EN UZUN VIDEO MOMINTS.mp4
VALORANT MONEY RAIN.mp4
Not: Videolarda küfür olabilir.

CS 1.6'da taktik diye bir şey yoktu. Düz flashlar olurdu genelde. Ki CS:GO'da bile çoğu 3k elolar dahil oyunu düz oynuyor. Smoke ve flash taktikleri pek kullanılmıyor. Dediğim gibi, daha çok karşı oyuncuları kısa sürede oyun anlayışını çözerseniz maçı kazanmanız kolaylaşır. Mesela rank fark etmeksizin karşı takım eco ise CT tarafı yakın oynar, peek atar. Kabaca örnek vereyim başka şekilde de. Dust_2 haritasında mesela T tarafı eco. %90 long çıkmazlar :) Genelde tünele girerler, mid ve b ağırlıklı oynarlar round başı. Yani bu ezber şeyleri bildikten sonra işin kolaylaşır. Ben CS:GO ağır şekilde saldım. Eskiden gün boyu oynayınca FACEIT elom 2800 3000 arasıydı. Hemde solo oynuyordum genelde. Bazı arkadaşlarım var sadece dust_2 oynayarak 3k elolar :) Dust_2 de benim bile bilmediğim smoke yöntemleri var. Yani boşver aslında taktiksel oyunu. Daha çok ezber public oyununu okuyarak oyna. Özgüvenin yerinde olsun. Eskiden FACEIT'de oyuncu istatiklerini görmen için FACEIT link üzerinden bakıyordun. O zaman kimsenin umurunda değildi istatikler, çünkü herkesin tek tek istatiklerine bakmak uzun işti :D Ne zaman istatik için tarayıcı uzantısı çıktı, o zaman FACEIT leş bir platform'a dönüştü. İnan bana level 4-5-6'sından tut 3k elosuna kadar hepsi istatiklerine kafayı takmış. Son 20 maçın istatiklerine göre seni küçümsüyorlar. Halbuki beyinsizler profil içinden oynanan haritaların içinden avg kill sayılarına baksa daha mantıklı haraket etmiş olurdular. Bu arada FACEIT multi accounts kaynıyor. Son 1 ay'da bile FACEIT'e bundan dolayı ticket rapor ettim kaç tane smurf ve hileci tayfayı. Alayı banlandı. Ama uğraşamam. 3k elolar kendilerini level 1 tiplere boostlatıyorlar. Önce 5 giriyorlar, 3k 2k 2.5k level 9 fln olduktan sonra solo giriyorlar. Senin takımına düştükleri zaman anlıyorsun aslında maksimum level 3 olduklarını. Gelde kanser olma. FACEIT oyun lobisinde saçma sapan report sistemi var. Tipler premade giriyor, senin ırkına laf ediyor, seni trolluyor, üstüne maç sonunda 3-4 kişiden report yiyorsun. Ve işin saçmalığı, maç sonu birbirlerine like atıyorlar. FACEIT böyle gerzekleri pekiştiren bir platform artık. Ben bu yüzden keyfi olarak Valorant oynamaya başladım.
Son aylarda banlattırdığım tipler. Bunlar multiaccount hileci tayfa :D Yani defalarca ispatladım FACEIT ekiplerine. 50 tane SS gönderdim kendilerine, ki kendi sistemlerinde herşey ne olduğu belli oluyor. Adamlar sürekli birlikte giriyor, yanlarında 3k elo fln var, bunları banlıyorlar, boostlanan level 10'lara da maksimum 1 ay ban atıyorlar. Zaten adamların yığınla accountları var. Valorant gibi HWID ban atamaz mı FACEIT ? :D Kullandıkları Anti-Cheat uygulaması benim bilgisayarıma taktığım mouse donanım bilgisine kadar ulaşabiliyor. O zaman bi şekilde engel olmasınıda bilsin bi zahmet. Yok ama...Valve nasıl hileciler için çare bulmuyorsa işlerine geliyorsa, FACEIT platform da aynen o kafada. Türkiye'de yayıncılar bile 2. account üzerinden FACEIT oynuyorlar XD Söz de bu platform da çoklu hesap yasak. Tabi canım hep yasak olur zaten. Bu banlanan tipler gidip başka hesap altında 3k bot arkadaşlarını hile açarak boostlamaya devam ediyor. Orta da kalıcı bir ban olmadığı için cirit atıyorlar. Millet de FACEIT de hile yok diye geveliyor 🤣

Son düzenleme:
CS 1.6'da taktik diye bir şey yoktu. Düz flashlar olurdu genelde. Ki CS:GO'da bile çoğu 3K elolar dahil oyunu düz oynuyor. Smoke ve flash taktikleri pek kullanılmıyor. Dediğim gibi, daha çok karşı oyuncuları kısa sürede oyun anlayışını çözerseniz maçı kazanmanız kolaylaşır. Mesela rank fark etmeksizin karşı takım eco ise CT tarafı yakın oynar, peek atar. Kabaca örnek vereyim başka şekilde de. Dust_2 haritasında mesela T tarafı eco. %90 long çıkmazlar :) Genelde Tune'le girerler, mid ve b ağırlıklı oynarlar round başı. Yani bu ezber şeyleri bildikten sonra işin kolaylaşır. Ben CS:GO ağır şekilde saldım. Eskiden gün boyu oynayınca FACEIT elom 2800 3000 arasıydı. Hemde solo oynuyordum genelde. Bazı arkadaşlarım var sadece dust_2 oynayarak 3K elolar :) Dust_2 de benim bile bilmediğim smoke yöntemleri var. Yani boş ver aslında taktiksel oyunu. Daha çok ezber public oyununu okuyarak oyna. Özgüvenin yerinde olsun. Eskiden FACEIT'de oyuncu istatiklerini görmen için FACEIT link üzerinden bakıyordun. O zaman kimsenin umurunda değildi istatikler, çünkü herkesin tek tek istatiklerine bakmak uzun işti :D Ne zaman istatik için tarayıcı uzantısı çıktı, o zaman FACEIT leş bir Platform'a dönüştü. İnan bana level 4-5-6'sından tut 3K elosuna kadar hepsi istatiklerine kafayı takmış. Son 20 maçın istatiklerine göre seni küçümsüyorlar. Halbuki beyinsizler profil içinden oynanan haritaların içinden AVG kill sayılarına baksa daha mantıklı hareket etmiş olurdular. Bu arada FACEIT multi accounts kaynıyor. Son 1 Ay'da bile FACEIT'e bundan dolayı ticket rapor ettim kaç tane smurf ve hileci tayfayı. Alayı banlandı. Ama uğraşamam. 3K elolar kendilerini level 1 tiplere boostlatıyorlar. Önce 5 giriyorlar, 3K 2K 2.5k level 9 falan olduktan sonra solo giriyorlar. Senin takımına düştükleri zaman anlıyorsun aslında maksimum level 3 olduklarını. Gelde kanser olma. FACEIT oyun lobisinde saçma sapan report sistemi var. Tipler premade giriyor, senin ırkına laf ediyor, seni trolluyor, üstüne maç sonunda 3-4 kişiden report yiyorsun. Ve işin saçmalığı, maç sonu birbirlerine like atıyorlar. FACEIT böyle gerzekleri pekiştiren bir platform artık. Ben bu yüzden keyfi olarak Valorant oynamaya başladım.
Son aylarda banlattırdığım tipler. Bunlar multiaccount hileci tayfa :D Yani defalarca ispatladım FACEIT ekiplerine. 50 tane SS gönderdim kendilerine, ki kendi sistemlerinde her şey ne olduğu belli oluyor. Adamlar sürekli birlikte giriyor, yanlarında 3K elo falan var, bunları banlıyorlar, boostlanan level 10'lara da maksimum 1 ay ban atıyorlar. Zaten adamların yığınla accountları var. Valorant gibi HWID ban atamaz mı FACEIT ? :D Kullandıkları Anti-Cheat uygulaması benim bilgisayarıma taktığım mouse donanım bilgisine kadar ulaşabiliyor. O zaman bir şekilde engel olmasınıda bilsin bir zahmet. Yok ama...Valve nasıl hileciler için çare bulmuyorsa işlerine geliyorsa, FACEIT platform da aynen o kafada. Türkiye'de yayıncılar bile 2. account üzerinden FACEIT oynuyorlar XD Söz de bu platform da çoklu hesap yasak. Tabii canım hep yasak olur zaten. Bu banlanan tipler gidip başka hesap altında 3K bot arkadaşlarını hile açarak boostlamaya devam ediyor. Orta da kalıcı bir ban olmadığı için cirit atıyorlar. Millet de FACEIT de hile yok diye geveliyor 🤣

CS 1.6'da güzel taktikler var. Çoluk çocukla oynayınca sen flash at ben gireyim oluyor. Fastcup falan çok oynadım ama bıraktım. Karşı takımı çözmek kolay zaten çoğunlukla bir rankta hep aynı şeyleri yapan insanlar geliyor. Sorun takım. Entry girmeyenler, bombaları saçma salak kullananlar, troller, drop atmayanlar, eco yapmayanlarla dolu. Hep entry girmek zorunda kaldığımdan bir süre sonra entry fragger gibi oldum hızlıca peek atıyorum. FACEIT oynadığımda da aynı terane oluyor.
https://www.faceit.com/tr/players/Emperor4231
En son oynadığım maçı yeni bilgisayarda oynamıştım diğerlerinin hepsi eski kötü bilgisayardayken oynamıştım. Bizim takımda daha flash atmasını bilmeyen elemanlar vardı. Valorant oynarken ise çok fazla tilt oluyorum yine. Çünkü özel yetenekler olunca insanlar ne varsa kullanayım derdine düşüyor bundan dolayı da hem karşı takım hem de bizim takım hep saçmalayarak oynuyor. Site içine girmemize rağmen flash atanlar, dünyanın en saçma yerine smoke, Reyna alıp sadece Q çekmek için kullanlar, çoluk çocuklar, din dil ırk demeden her şeye sövenler, taktik belirlenmeden seçilen ajanlar (%90'ı Jett ve Reyna'yı güzel oldukları için alıyorlar ve bir sürü entry pickliyorlar) falan Valorant daha kötü CS:GO'ya nazaran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı