Bahsettiğin mekanikler evet CS: GO gibi oyunlarda yok olsaydı saçma olurdu zaten. Fakat aptal mekanik demek doğru değil, onlar aksine gerçekçilik katıyor CoD'da basit mekaniği var shift ile nefes tutuyorsun özellikle Sniper ghost warrior gibi oyunlarda oyun o mekanikler üzerine kurulu.
Sağolasin.
Kardesim DS4'ü Bluetooth'la baglamis. Sonra kapatmadan yamuk bir yere koymus. CS:GO'da DS4'ü saga sola havaya kaldirinca [analog (L3, R3) tuslarindan bahsetmiyorum] cross'u hareket ettirebilme özelligi var. DS4 yamuk durunca crossu hareket ettiriyormus.
Bu arada @Frstghost hocam Mouse'unuz nedir? Mouse driverınızı silip denediniz mi? Bence fareden dolayı çünkü USP'yi elinize aldığınızda da çok hafif aşağı oynuyor eğer fareyi tamamen elinizden bıraktıysanız. Sadece AWP'de daha fazla belli oluyor.
Sağolasin.
Kardesim DS4'ü Bluetooth'la baglamis. Sonra kapatmadan yamuk bir yere koymus. CS:GO'da DS4'ü saga sola havaya kaldirinca [analog (L3, R3) tuslarindan bahsetmiyorum] cross'u hareket ettirebilme özelligi var. DS4 yamuk durunca crossu hareket ettiriyormus.
Yamuk bir yere koymakla alakası yok. Genel olarak böyle bir sıkıntı var. Herhangi bir kol bağladığımda böyle oluyor. Otomatik olarak yavaşça kaymaya başlıyor. Yardım ettiğim için ne mutlu bana.