CS:GO'da Desert Eagle ile adam vuramıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

250 FPS vay be. Gariban ben 40-70 FPS arası oynuyorum

Eğer benim gibi yaparsanız HS atabilirsiniz.

Bu da benim ki. Şans işi biraz.

Tamamen tecrübe (600 saat oyunum var Tecrübeye gel).

CT iken USP-S yerine Deagle aldım, o günden beri hiç USP-S kullanmadım. Güzel de kullanıyorum. "Vuruş Hissi" bayağı güzel. Sesi falan

Deagle biraz agresiflerin silahı. Oynayışını görmedikten sonra bir şey diyemeyiz.

Pistol roundda da Deagle kullanmazsın.

Neden bro

1 el de kullanmayalım ne olacak. USP-S de aslında kafaya vurabildiğin sürece Deagle'dan farkı yok.
Rankını bilmiyorum ama ileri ranklarda ilk round Deagle alırsan kafana yapıştırırlar Glock mermisini, bence Deagle ilk round icin en son alınacak silah.

Ya iyi nişan alamıyorsun ya da durmuyorsun ateş etmeden önce. Eğer FPS'in düşükse zaten o bahsettiğin oyuncular gibi oynamayı bekleme çünkü bu oyunda ne kadar yüksek FPS alıyorsan o kadar rahat oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…