CS:GO'da ekran 4:3 iken tam ekran yapmak

plankar

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp Victus 16 Laptop
Ryzen 7 7840HS
RTX 4060 8GB
2X8 16GB RAM
1TB SSD
144 hz monitör
Efendim merhaba, yeni bir laptop aldım ve ilk defa oyun laptopu kullanıyorum. Eskiden internete kafelere gider oyunlarımı orada oynardım ve oyuna girmeden önce Denetim Masası'na gidip 4:3 de yanlar siyah olmasın diye tam ekrana alırdım. Fakat bu laptopta o tam ekran yaptığım kısım yok yani mesela CS'yi 4:3 yaptığımda yanlar siyah oluyor. NVIDIA denetim masasında o kısmı bulamadım. Laptoplarda böyleymiş sanırım. Yarım edebilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 78
Bahsedilen şeyi yaptım; HP Omen Gaming'den MUX özelliğini açtım, ndiva Denetim Masası'na girip tam ekran yaptım. Oyuna girip herhangi bir 4:3 çözünürlüğü seçtim, seçer seçmez masaüstüne attı. Tekrar girmeye çalıştığımda ekranda çok garip şeyler oldu, yukarlardada dediğim gibi sanki kafası karışıyor gibi şeyler oldu ve en sonunda tekrar masaüstüne geri attı. Alt Tab ile girmeye çalıştığımda gene aynı, ekran sürekli 1080P'den seçtiğim çözünürlüğe geçiyor oyuna giriyor ama sonra tekrar 1080p olup masaüstüne atıyor. Sorun ne cidden anlamadım. 21 yaşımdayım, 12 yaşımdan beri CS deyim ilk defa bu kadar saçma bir şey ile karşılaştım...

Ve şunu da belirtmek istiyorum, bunu ilk denediğimda 4:3 yaptı sadece yanları siyahtı. Hiçbir şekilde masaüstüne atmadı, gayet güzelde oynadım biraz. Ama şimdi hiçbir şekilde 4:3 yaptırmıyor, direkt oyundan atıyor ve asla girdirmiyor

Hocam dediğim gibi tam ekran pencereliden başka seçenek kalmadı gibi.

Hocam dediğim gibi tam ekran pencereliden başka seçenek kalmadı gibi.
Seni kırmadım gittim gecenin 1.30 unda laptobun başına geçtim. MUX u açtım, ndvia denetim masasından tam ekran yaptım. 1080p oyunu başlattım. bahsettiğin tam ekran pencere moduna aldım. bu modda çözünürlük değişmedi. gittim pencere moduna ladım 4:3 seçtim oldu ama pencere modunda. pencere modunda oynamak istemediğimi söylemiştim. yani senin dediğin yolda çözünürlüğü hiç seçtirtmiyor. bence sorunum daha farklı bir şey

bir şeyler çözünürlüğü tetikliyor, engelliyor olabilir veya herhangi başka bir şey inan bilmiyorum. en son çarem cs yi silip yeniden yüklemek veya en kötü format atıcam gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Seni kırmadım gittim gecenin 1.30'unda laptopun başına geçtim. MUX'u açtım, NVIDIA Denetim Masası'ndan tam ekran yaptım. 1080p oyunu başlattım. Bahsettiğin tam ekran pencere moduna aldım. Bu modda çözünürlük değişmedi. Gittim pencere moduna ladım 4:3 seçtim oldu ama pencere modunda. Pencere modunda oynamak istemediğimi söylemiştim. Yani senin dediğin yolda çözünürlüğü hiç seçtirtmiyor. Bence sorunum daha farklı bir şey

Bir şeyler çözünürlüğü tetikliyor, engelliyor olabilir veya herhangi başka bir şey inan bilmiyorum. En son çarem CS'yi silip yeniden yüklemek veya en kötü format atacağım gibi gözüküyor

Pencere modunda oynanmaz zaten hocam biliyorum. Eve gecince kendi oyunumu bozup duzeltmeye calisacagim, umarim yardimci olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı