CS:GO'da ekran gidiyor

berk12cc

Picopat
Merhaba kısa süre önce sistem topladım ama monitörüm eskiydi o yüzden dönüştürücü ile kasama bağladım düzgünce çalışıyor aslında ama CS:GO'da ekran kararıyor sonra geri geliyor bu çok sık oluyor oyunu oynatmıyor bildiğiniz çözüm var mı? Ve de başka oyunlarda denemedim daha.

Merhaba kısa süre önce sistem topladım ama monitörüm eskiydi o yüzden dönüştürücü ile kasama bağladım düzgünce çalışıyor aslında ama CS:GO'da ekran kararıyor sonra geri geliyor bu çok sık oluyor oyunu oynatmıyor bildiğiniz çözüm var mı? Ve de başka oyunlarda denemedim daha.
Bu olay nedense bana da oluyor.Ben dönüştürücü gibi bir şey kullanmamama rağmen böyle oluyor.Oyunda veya youtube da bir anda ekran siyah oluyor 1-2 saniye falan sonra geri geliyor.Ama bana çok sık olmuyor.

Bende sadece oyunda oluyor ama geliyor 2 sn duruyor sonra 3 sn gidiyor tekrardan 2 sn geliyor böyle devem ediyor.
Yeni monitör alacak bütçemde yok ne yapacağım hiç çözüm yok mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı