CS:GO'da en toxic kitlenin türkler olması

Ekleyin beraber girelim hocam. Bende böyle temiz arkadaş arıyorum. Aynı sorun bende de var o yüzden fazla arkadaş bulamıyorum 50 maçın 49 u toxic 1 i temiz çıkıyor ekliyorum onu.

Önerim; susturun kafanızı öne eğip maçınıza bakın. O da ekranın başında kendi kendine küfür etsin dursun işte.

Türkler her yerde toxic (bkz: Tmp, CS:GO, Valorant, vs.)

Bunun sebebi millet oynuyor 60 FPS'le rezalet bilgisayarlarda tüm gün Valorant vs vs.
oyun kültürü yok ki memlekette gamer diye gezen adam LoL ve Valorant oynuyor

İyi sistem, iyi ekonomi, iyi hayat olsa kimse küfür hakaret etmez bu biraz da sosyolojik bir problem.
Küfür eden toxic olan insanlarda genelde bilgisayarları çok kötü,kötü eğitim almış düşük zekaya sahip insanlar oluyor yoksa aklı başında bir insan niye oyun oynarken küfür-hakaret etsin?

Zaten 1. Ruslar 2. Türkler. Geçen bir maçta 3 tane Rus 2'si karşı takımda 1 tanesi benim takımda birbirlerini öldürüp "xaxaxaxaxaxa" spamlıyorlar ama sürekli her raunt. Bu "xaxaxaxaxa" Rusların gülüşü sanırım. Ruslarda da acayip toksik insanlar var.

Alfabelerinde h olmadığı için x kullanıyorlar.

Olur tabii ki de. Mute fikri de yorumlardan sonra dikkate alacağım açıkçası bu şekilde hiç düşünmemiştim mantıklı geldi.

Doğrudur yalnız benim karşılaştığım kitle gayet olgun trol kitle. Özellikle lobide belirtmeme rağmen Silver'ım sorun olursa çıkayım dememe rağmen maçın ortalarında oyunu trollemeler vs başlıyor. Keşke bebe gelse inan bu kadar rahatsız olmam. Sorun yetişkin kitlenin vahim kafada olması.

FACEIT konusunda sizden bunu duymak beni mutlu etti. Açıkcası tam tersini söylüyor herkes daha erken vs. diye, teşekkür ederim

Son düzenleme:

Yok hocam öyle sadece bir oyun değil mi girin FACEIT'te bam bam turkish style kim ne diyebilir en fazla 1 levelde oynarsınız.
Olgun trol kitle: İşsiz güçsüz tüm gün oyun oynayan psikolojik problemleri olan kitle onları dikkate almaya bile değmez mutele geç hocam.

Arkadaşımı lobiye alıp girerim ve öyle dediğin tipte Türkler çıkmıyor, Türklerle sonra bir olup bir takımda yabancıları avlıyoruz. Hatta iyi olanlarla arkadaş olup onları da lobiye alıp beraber oynamaya başlıyoruz. Genelde Rus ve Ukranyalılara beraber denk gelince oyunun içine ediyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…