CS:GO'da en toxic kitlenin türkler olması

Arkadaşımı lobiye alıp girerim ve öyle dediğin tipte Türkler çıkmıyor, Türklerle sonra bir olup bir takımda yabancıları avlıyoruz. Hatta iyi olanlarla arkadaş olup onları da lobiye alıp beraber oynamaya başlıyoruz. Genelde Rus ve Ukranyalılara beraber denk gelince oyunun içine ediyorlardı.
Hocam Dust2 harici maplara yönelebilirsiniz yada takiminizla girin
 
FACEIT bana gore cok yavas ve harita secemiyorsun. MM en guzeli benim icin. Hile var toksik insanlar var kanser oluyorsun ama CSGO bu.
Direk Solo Que yada LTP'den adam bulmani oneririm. Bazen cok kafa dengi insanlar geliyor. Bir ara oyle bir ekip olduk ki herkes Global oldu.
 
Bence oyun içi toxic insanlarla uğraşmak motivasyonunu da bozuyor ve oyunda stres atmak yerine stres olup çıkıyorsun. O yüzden maçlarda türk olduğunu söylememek belli etmemek en iyisi. Hatta mute seçeneğini bile deneyebilirsin rahatsız ediyorlarsa. Zaten random lobilerde çok iletişim işleri olmuyor. Dust2 bırakırsan daha az türke denk gelebilirsin bu arada :)
 
Hocam verin Steam ID ekleyeyim adım bekir.

Steam Community :: Rudenz

Steam linkim hocam ekleşelim.
Yok hocam öyle sadece bir oyun değil mi girin FACEIT'te bam bam turkish style kim ne diyebilir en fazla 1 levelde oynarsınız.
Olgun trol kitle: İşsiz güçsüz tüm gün oyun oynayan psikolojik problemleri olan kitle onları dikkate almaya bile değmez mutele geç hocam.

Teşekkür ederim yorumun için gerçekten.
Bence oyun içi toxic insanlarla uğraşmak motivasyonunu da bozuyor ve oyunda stres atmak yerine stres olup çıkıyorsun. O yüzden maçlarda Türk olduğunu söylememek belli etmemek en iyisi. Hatta mute seçeneğini bile deneyebilirsin rahatsız ediyorlarsa. Zaten random lobilerde çok iletişim işleri olmuyor. Dust 2 bırakırsan daha az türke denk gelebilirsin bu arada :)

Katılıyorum Dust 2 sevdası nedir anlamıyorum bir ben sevemedim sanırım şu map i :D
FACEIT bana gore cok yavas ve harita secemiyorsun. Mm en guzeli benim icin. Hile var toksik insanlar var kanser oluyorsun ama CS:GO bu.
Direk solo que ya da Ltp'den adam bulmani oneririm. Bazen cok kafa dengi insanlar geliyor. Bir ara oyle bir ekip olduk ki herkes global oldu.

Ltp tam olarak ne oluyor.
 

Geri
Yukarı