CS:GO'da firar operasyonu kasası düştü

Bana düşse şuan monitöre koyarım kafayı.

Bana düşse şuan monitöre koyarım kafayı.
Ben de bayağı bir tepki vermiştim. Geçen haftaki kasa hakkım düşmemişti kardeşim oynarken düşer herhalde demiştim. Kardeşim kalkarken sordum "Bir şey düştü mü?" diye, hayır dedi. Sonra ekrana baktım envanterin üstünde 1 işareti var. "Düşmüş işte" dedim. Envantere bir bakarım bravo operasyonu kasası. Kardeşimi bir sarstım o da korktu Çok sevinmiştim.

Bana da bravo kasası düştüydü 800tl attıydım şuan 1500 civarında

İmkansız değil. Son çıkan 5 kasanın çıkma ihtimali %99. Geri kalan tüm eski kasalardan birinin çıkma ihtimali %1.

Hocam oluyoe böyle nadiren bana 4 5 ay önce silah kasası düsmüştü 1300e okutmustum

Hocam derin devlet gibi konuştun bir an böyle reis söylediyse vardır bir bildiği havasına girdim

İfadeler: Vio
Hocam derin devlet gibi konuştun bir an böyle reis söylediyse vardır bir bildiği havasına girdim
Olmaz olur mu hocam. Şimdiye kadar Steam'dan 50.000 liraya kadar kar edebilme şansımı kaçırdım. 2021'deki envanterim şuan 50.000'in üzerinde.

1 seneye en az 1000 lira olur kasa hocam. Baktım dalgalanma bile olmamış fiyatında. CS2 gelince daha da zorlaşacak düşme ihtimali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…