CS:GO'da FPS düştü

Hocam anlık olmuş olabilir. Bir kere daha olursa hemen bilgisayarı kapatmak yerine bilgisayarı boşta bırakın. Bir süre sonra geçmezse bilgisayarınızı bir gözden geçirin. Geçerse arkadaşın dediği gibi bir Windows hizmeti veya herhangi bir uygulama kendini güncelleştiriyor olabilir. Örneğin Steam vb. bunlara antivirüs programları da dahildir.

Hocam o an tam rekabetçinin ortasındaydım bir anda dedim kapatıp açayım ama dediğinizi yapacağım bir daha olursa.

Ben o ayarlara alınca 80 FPS alıyorum neden :D

Hocam bende bir sorun yok ama 😅😅
Faceit mi oynuyordunuz?
MM girmiştim arkadaşlar FACE IT oynamadığı için hocam.
 
Hocam o an tam rekabetçinin ortasındaydım bir anda dedim kapatıp açayım ama dediğinizi yapacağım bir daha olursa.

Bilgisayarınızda antivirüs programı varsa bir tarama yapın derim. Eğer temiz çıkarsa bir daha olduğunda yeni bir konu açın. İyi sosyaller. İyi akşamlar. İyi oyunlar dilerim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı