CS:GO'da FPS düşük ve yazılar bulanık

İşletim sistemi
Windows 10

ucamayansahin

Decapat
Daha fazla  
RAM
GEİL EVO FORZA 8x2 3000MHZ
Ekran kartı
Sapphire Pulse AMD RX5500 XT 8GB OC
Anakart
Gigabyte B450m-H
İşlemci
Ryzen 5 1600 AF
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar...
CS'ye bayağıdır girmiyordum, şimdi girdiğimde ise önceden 180-300 arası olan FPS 40-80 arası bir de görüntü modu tam ekran olunca yazılar bulanık ama pencereli tam ekran olunca düzgün.
Tam ekran.

1645366477361.png

Pencereli tam ekran.

1645366536972.png

Pek belli olmuyor ama yine de attım.
Şimdiden teşekkürler...

Ben pek bir sıkıntı göremedim. Ama belki işe yarar.
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın. Oradan performans kısmına girin. En iyi görünüm için ayarla deyip uygula deyin. İşe yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

.
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın. Oradan performans kısmına girin. En iyi görünüm için ayarla deyip uygula deyin. İşe yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Oradan en iyi yapmana gerek yok performans kalsın yine ama orada tik seçenekleri var oradan yazı görünümünü tikle bu sayede yazılar değişmez.

Fotoğraflarda gözükmüyor, normalde çok belli.

Oradan en iyi yapmana gerek yok performans kalsın yine ama orada tik seçenekleri var oradan yazı görünümünü tikle bu sayede yazılar değişmez.

Sadece oyunda böyle Windows'ta sıkıntı yok yani.
Yine de teşekkürler...

Fotoğraflarda gözükmüyor, normalde çok belli.

Sadece oyunda böyle Windows'ta sıkıntı yok yani.
Yine de teşekkürler...

Dostum eğer bu sorun sadece bugün olduysa PC bir yeniden başlat oyunu tekrar aç ikincisi olarak yazılar çok da önemli değil ben 4:3 şekilde 800*600 oynuyordum PC kötü diye eskiden :D

FPS yi çözdüm bu arada AMD ayar
1645367432863.png
larını böyle yapınca oluyor ama yazılar hala tam ekranda bulanık
Dostum eğer bu sorun sadece bugün olduysa PC bir yeniden başlat oyunu tekrar aç ikincisi olarak yazılar çok da önemli değil ben 4:3 şekilde 800*600 oynuyordum PC kötü diye eskiden :D

Olmadı ama sorun bence FXAA açılmadığı için oluyor bütün oyun bulanık açıyorum ayarlardan çıkınca tekrar kapalı ve etkide etmiyor.

FPS'yi çözdüm bu arada AMD ayarEki Görüntüle 1311182larını böyle yapınca oluyor ama yazılar hala tam ekranda bulanık.

Olmadı ama sorun bence FXAA açılmadığı için oluyor bütün oyun bulanık açıyorum ayarlardan çıkınca tekrar kapalı ve etkide etmiyor.

Eğer oyun içinden açılmıyorsa ekran kartından veya başka bir uygulama oyuna karışıyor demektir ekran kartı veya oyunun grafiklerini etkiliyen bir yerden bulup kapatmanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı