CS:GO'da FPS düşüşü

Arkadaşlar merhaba, düne kadar 150-200 FPS aldigim ( ölüm maçında, rekabetcide 250 ) CS:GO'da, ayni bilgisyardan farkli hesapla girince FPS yari yarıya düştü şu an ana hesabimda da FPS 2. hesaptaki gibi oldu nasıl eski haline getireceğim ( yaptiklarim: Oyunu kaldirip yeniden yukledim 2. hesabimin kutuphanesinden kaldirdim) yardim edebilecek var mi?

Arkadaşlar merhaba, düne kadar 150-200 FPS aldigim ( ölüm maçında, rekabetcide 250 ) CS:GO'da, ayni bilgisyardan farkli hesapla girince FPS yari yarıya düştü şu an ana hesabimda da FPS 2. hesaptaki gibi oldu nasıl eski haline getireceğim ( yaptiklarim: Oyunu kaldirip yeniden yukledim 2. hesabimin kutuphanesinden kaldirdim) yardim edebilecek var mi?

Başlatma seçenekleri ayarlı mı?

Başlatma seçenekleri ayarlı mı?
-novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 300 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high / bunlar ama zaten dunde boyleydı sadece o hesaba gırp bir daha ana hesaptan gırınce boyle odlu :(
komple sıfırlamanın bır yolu yok mu acaba

Hesap değiştirince grafik ayarlarınız sıfırlanır. Ana hesabınızın grafik ayarları için userdata içerisinden hesabınızı bulup 730 klasöründe cfg içinde video.txt dosyasını alıp yeni hesaba aynı yere atın.

Hesap değiştirince grafik ayarlarınız sıfırlanır. Ana hesabınızın grafik ayarları için userdata içerisinden hesabınızı bulup 730 klasöründe cfg içinde video.txt dosyasını alıp yeni hesaba aynı yere atın.

Onu nereden bulacağım acaba hangi klasorde
bir de zaten oyunu sıldım ben gerı yukledım hala oyle ayar dosyası kalmıs olabılır mı?

Onu nereden bulacağım acaba hangi klasorde

Bir de zaten oyunu sıldım ben gerı yukledım hala oyle ayar dosyası kalmıs olabılır mı?

steam/userdata/"sayılı klasörler var biri senin hesabın"/730/cfg/video.txt

steam/userdata/"sayılı klasörler var biri senin hesabın"/730/cfg/video.txt
yaptım olmadı hatta sonra o dosyaların ıkısınıde sıldım tekrar ayarları yaptım ama yok hala fps çöp :(
yaptım olmadı hatta sonra o dosyaların ıkısınıde sıldım tekrar ayarları yaptım ama yok hala fps çöp :(
tum userdata dosyalarını sıldım yok olmadı bı turlu hazır oyun fps vermıyor kafayı yıcem

Yaptım olmadı hatta sonra o dosyaların ıkısınıde sıldım tekrar ayarları yaptım ama yok hala FPS çöp :(

Tum userdata dosyalarını sıldım yok olmadı bir turlu hazır oyun FPS vermıyor kafayı yıcem

Sil demedim ana hesabındaki video.txt dosyasını diğer hesaba at demiştim ama yine de sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı