CS:GO'da gelen rakip hileci mi yoksa smurf mü?

ranxiee

Hectopat
Daha fazla  
Bugün oyunda bir adam ile karşılaştım, aimi çok iyi. Ancak hesabı herkese açık değildi ve 1 seviyedi. Arkadaş ekledikten sonra 72 saati olduğunu, Gold nova 2 olup 48 Win olduğunu gördüm. Sizce bu adam hilecimi yoksa smurf mü?

Her ikisi de olabilir ama adamın hesabını ara sıra kontrol edersen ban yiyip yemediğini görebilirsin.

Güzel kardeşim bu kutsal oyunda 10K saati ve rozet dolu global hileciler bile var. Ben bir keresinde bir hafta boyunca 3 kez Rusların tuzağına düştüm. Tek başıma rekabetçi girdiğimde takımdaki bütün Ruslar afk'ydı ve hepsi global, rozetli hesaplardı. Karşı takım da afk benim takım da. Tabii ben de garibim gaza geldim ohhh bedava puanlar gelsinnnnn, diyerek karşı takımı sürekli öldürerek XP kastım. En son maç bitmeye birkaç round kalınca afk adamlardan birisi beni kicklemek için oylama başlattı ve oyundan atıldım. Böylelikle afk kalan hesapların hepsi rank kasmış oldu.

Ha bu arada 10 bin saatlik rozetli ve ranklı hileli hesap satanlar da mevcut internette. Dolayısıyla ben CS:GO'da şüphelendiğim herkese reportu çakıp engelliyorum.

Bunun yanı sıra hile üreticilerinin bile itirafları sonucu FPL oyuncularının özellikle balkanlardaki FPL oyuncularının çok büyük bir çoğunluğuna hile sattıklarını ve hileci olduklarının itirafı var. Pro ligde bile hileciler var yani. 🥸

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şeyi yaşadım. Çocukluğumdan beri FPS oyunları ve Call of Duty oynuyorum ve aimim idare eder. Kırk yılın başı CS gireyim dedim oyuna girdim zaten Silver elo vuruşlarım da iyi. Maç boyu oyundaki herkes cheater yazıp beni atmaya çalıştılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı