CS:GO'da gerçekten haksız ban yiyenler olmuş mudur?

Gezegenn5

Yoctopat
Bazen forumda görüyorsunuz adamlar haksız yere ban yedim falan diye konu açıyorlar. Hile yaptıklarını saklıyorlar mı yoksa cidden haksız ban yiyen olmuş mudur hiç?
Mesela adam CS:GO'da toplam 5bin TL'lik skin almıştır, asla hile açmamıştır. Durup dururken haksız yere VAC ban yeme olasılığı var mı? Böyle bir şey mümkün mü? Eğer mümkünse düzeltiliyor mu?

Biraz CS:GO'ya yatırım yapmak istediğim için, yani skin falan alacağım bu yüzden sizlere sorayım dedim.

Buradaki konuları ciddiye almamanı tavsiye ederim. Şu açıdan düşün: Bir oyun sahibisin ve gidip bir oyuncunu durduk yere banlar mısın? Tabii ki de banlamazsın. Haksız banlananlar tabii ki olabilir de onların cezaları kısa süre içerisinde genellikle kaldırılır.

Overwatch'dan yerse yer sadece o da kolay kolay yenmez dünyanın yalanını atmanız gerek.
Geneli hileci oluyor ama kendini kandırmaya sempati aramaya geliyor buraya

Haksız ban olayları dönüyor fnatic oyuncusu flusha ban yemişti haksız olduğu için geri açılmıştı haksız banlar açılıyor.

VAC yeme olasılığı yok. VAC de bir gözetleme vs yok. Tamamen yazılımsal bir sistem. Yani oyun dosyalarını değiştirmiş olması lazım. Overwatch için çok çok çok düşük bir ihtimalle belki birileri yemiş olabilir. Ama yine sanmıyorum çünkü o sistemde de yüzlerce insan inceliyor. Ve daha önce inceledikleri insanlar hakkında doğru kararlar verenlerin kararları daha ön planda oluyor.

Bunu yaşayıp banlanan fakat incelemeler sonrasında hile olmadığı düşünülerek banı kaldırılan bir adam var. Kendisine haksızlık yapıldığı için bir nevi oyuna "küstü" ve sadece profesyonel arenadan değil komple oyundan ellerini çekti. Kişinin ismi swag-iwnl.

Haksız yere ban yiyen e-sporcular bile var ama %90 genelde yalan söylüyor bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…