CS:GO'da gerçekten haksız ban yiyenler olmuş mudur?

Forumda haksız ban yedim diyenlerin %95'i hile açıp buraya geliyor zaten.Çoğu skin changer kullanıp veya paralı hile kullanıp ban yiyor sonra burada ağlıyor.Tabii haksız ban yiyen elbet vardır o da zaten açılıyordur sonradan.Zamanında overwatch yapan embesiller milleti bilerek banlıyordu bi ara.

VAC yeme olasılığı yok. VAC de bir gözetleme vs yok. Tamamen yazılımsal bir sistem. Yani oyun dosyalarını değiştirmiş olması lazım. Overwatch için çok çok çok düşük bir ihtimalle belki birileri yemiş olabilir. Ama yine sanmıyorum çünkü o sistemde de yüzlerce insan inceliyor. Ve daha önce inceledikleri insanlar hakkında doğru kararlar verenlerin kararları daha ön planda oluyor.
Hocam hani oyun dosyalarını değiştirmek demişsin ya buna CFG dahil değildir dimi? Ben netten bir CFG buldum ve ayarları fena değildi bana uygundu. Sonra bir E-Sporcunun ayarlarını bununla birleştirdim yani kendime en uygun hale getirdim sonra CFG'nin ismine kendi oyun nickimi yazarak steam klasöründe cfg bölümünün içine attım. Her oyuna girişimce exec ?.cfg yazarak aktif ediyorum. Bir sıkıntı yoktur değil mi?

Evet, var. Son zamanlarda özellikle çok fazla var. Valve CS2'den dolayı Overwatch sistemini kapattı. Çok fazla report yiyenleri otomatik banlıyor, sonrasında inceleyip hile değilse açıyor, hile ise açmıyor. Report bot diye bir muhabbet var, istediğin kişiyi yüzlerce kez aynı anda reportlayabiliyorsun. Bu da o kişinin %90 banlanmasını sağlıyor. Sonrasında açılıyor mu, açılıyor. CS2 öncesinde de vardı ancak daha azdı. Olmasının sebebi de nova insanların Overwatch yapabilmesiydi. Salak saçma her vuruşa hile diyorlar, Supreme adamın maçı düşüyor önüne, izleyen nova adam peek nasıl atılır bilmiyor, supreme adamın oynayışına duvardan bakarak çıkıyor kesin hile deyip wallhack olarak reportluyordu. Yani sonuç olarak hile olmayıpta banlanan insanlar var, ama hile olmadığı halde banlanıp banlı kalan yok diyebilirim. Her türlü açılıyor.

Hocam hani oyun dosyalarını değiştirmek demişsin ya buna CFG dahil değildir değil mi? Ben netten bir CFG buldum ve ayarları fena değildi bana uygundu. Sonra bir E-Sporcunun ayarlarını bununla birleştirdim yani kendime en uygun hale getirdim sonra CFG'nin ismine kendi oyun nickimi yazarak Steam klasöründe CFG bölümünün içine attım. Her oyuna girişimce exec? CFG yazarak aktif ediyorum. Bir sıkıntı yoktur değil mi?

CFG problem çıkarmaz. Hazır ayar dosyaları neticesinde sizde konsoldan yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı