Çözüldü CS:GO'da günde kaç Overwatch izlenebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cherax

Hectopat
150 galibiyetimi yeni bitirdim ve sadece 1 kere Overwatch izledikten sonra şüphelinin bariz bir şekilde hile olduğunu bildirdim. Fakat sonrasında solda bulunan Overwatch simgesi gitti, yani daha fazla izleyemiyorum. Neden?

Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırak :) gerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. FACEIT 3K elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO mm desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.

Haklısın, hile konusuna girmemişsin bile FACEIT de bile aim hack var. Bir de bir sorum var mm ne demek her yerde görüyorum ne olduğunu bilmiyorum.

Haklısın, hile konusuna girmemişsin bile FACEIT de bile aim hack var. Bir de bir sorum var mm ne demek her yerde görüyorum ne olduğunu bilmiyorum.

MM (Match Making)

Faceit de hile olsa bile inanılmaz kısa süre içinde ban yiyorlar. Faceit'in kötü tarafı bireysel istatik üzerine oyunlar dönmesi. Takım oyunu yaparak zevk almak yerine oyuncu kendi avg kills ve kd ratio gibi istatiklerini yükseltme derdinde. Ayrıca smurf premade tipler çok. Onlar da ban yiyor ama çok fazla uzun süreli değil. Tüm samimiyetimle söylüyorum CS:GO oyununu gerçekten çok seviyorum ama kitlesi yüzünden her girdiğim maçtan sonra gerginleştiğimi anlıyorum :) 10 maç arasından bazen 1 maçtan keyif alıyorum sadece...

Hocam mervyn hocam fazlasıyla haklı ancak oyunu tek başınıza eğlencesine oynayacaksanız iyidir, sadece rekabetçi falan oynamayın.
Sorunuza gelecek olursak bu çok değişken bir şey. İki tane nova ve nova üstü hesabımda nova ile her gün istediğim zaman maç izleyebilirken diğer hesabımda çok nadir izleyebiliyorum. Ayrıca nova hesabımda bir kere maç izledikten sonra bir tane daha izlemek istersem envantere gidip ana menüye dönünce veya bir oyuna girip çıkınca tekrar izleyebiliyorum.
Ve mervyn hocamın da dediği gibi cidden Valve'ın umurunda değil. Eğer izlediğiniz kişi paralı hile kullanıyorsa genelde ceza yemiyor.

Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırak :) Gerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. Faceit 3k elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO MM desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.
CS:GO çok kaliteli bir oyun ama herkes kendisini e-sporcu sanıyor oyunda.

CS:GO çok kaliteli bir oyun ama herkes kendisini e-sporcu sanıyor oyunda.

+300

Örnek dün oynadığım oyun mesela :) Toplam 3 kişi premade girdik, takımımıza bir de Türk geldi. Neyse ilk yarı T tarafında oldukça fazla round aldık, ama karşı takım oyunu salmıyordu, yenmek için oynuyordu, nitekim de yendiler zaten. Neyse, ct tarafına geçtikten sonra bizim Türk olan oyuncu avg kills kasmak için sürekli peek atıp öldü. Karşı oyuncular ilk round bile full tryhard oynadı, eco olduğumuzu bildikleri halde aynı şekilde oynamaya devam ettiler. Bunun herkes farkında :D Adamlar rush atmıyor, cross koyup entry alma derdindeler. Zaten birim Türk olan takım arkadaşımız sağ olsun 10 saniye sonra ölüyordu. 6-7 round bu şekilde geçti ve kimse bu kişiye "peekleme lütfen" demedi. Sonuçta level 10 2300 elo, bunu kendisi anlamalı değil mi ? Ama yok, avg kills derdine düşmüş amacı her round en azından 1 kill almak. Bir round 3v3 kaldık. Düşmanın infosunu biliyorduk, b tünel içindeydiler. Ben de b gittim, bizim Türk olan kişi B arabanın orada oturmuş tünel ağzına cross koymuştu. Ben de tünel ağzına yaklaşınca baktım düşman resmen 3 ayak sesi aşağı doğru koşmaya başladıgını duydum, son 30 saniye kala geri koşan birileri büyük olasılıkla short gidecekti. Ben de arkalarından sessizce gidip timing yapacaktım, ama bizim maçın içine eden kişi bana dönüp demez mi "peekleme kardeşim napıyorsun saklan gelsinler" Ben de döndüm kardeş sen sağır mısın adamlar koşuyor lower a doğru sen 10 el peekledin şimdi 30 saniye kala ses varken b mi bekliyorsun ? Elaman bana döndü her oyunu satan gibi "ağlama" dedi. Bunlar hakiki toxicler işte :) Çünkü kendi yaptıkları şeylerin aynısını yaptığın zaman sana direkt musallat olmaya başlıyorlar, ama sen asla dönüp haklı olarak onların yüzüne vuramıyorsun. Çünkü sana dönüp "ağlama" derler genelde. Çok uzun oldu sorry :D

Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırak :) Gerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. Faceit 3k elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO MM desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.
Her anlamda en rezalet kitle cs:go kitlesi midir? Baya komikmiş. Riot games oyunlarını hiç oynamadın sanırım? Cs:go'da şimdiye kadar yemediğim ortalama bir valorant/lol maçında yiyorum. Satmadığım, afk olmadığım halde.

Her anlamda en rezalet kitle cs:go kitlesi midir? Baya komikmiş. Riot games oyunlarını hiç oynamadın sanırım? Cs:go'da şimdiye kadar yemediğim ortalama bir valorant/lol maçında yiyorum. Satmadığım, afk olmadığım halde.
Valorant'ta velet sürüsü var.
Hepsi de kendilerini bir şey sanıyor.

Son düzenleme:
Valorant'ta velet sürüsü var.
Hepsi de kendilerini bir şey sanıyor.
Riot games'in tüm bilgisayar oyunlarında böyle oluyor aslında. E-spor'da başarılı,oyuncuya değer veren, ama tüm parayı kendi kazanmak isteyen bir sistemleri var bence, itemleri kendilerinin satması çok saçma.

Valve'nin aklı yok ne kadar CS de kalarak hilelerle savaşmaya çalışan bir topluluk olsa da, illaki onlar da bir gün sıkılacaktır. Hile koruması gelmeden CS'nin geleceği sıkıntılı (bence).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı