Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırakgerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. FACEIT 3K elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO mm desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.
Haklısın, hile konusuna girmemişsin bile FACEIT de bile aim hack var. Bir de bir sorum var mm ne demek her yerde görüyorum ne olduğunu bilmiyorum.
CS:GO çok kaliteli bir oyun ama herkes kendisini e-sporcu sanıyor oyunda.Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırakGerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. Faceit 3k elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO MM desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.
CS:GO çok kaliteli bir oyun ama herkes kendisini e-sporcu sanıyor oyunda.
Her anlamda en rezalet kitle cs:go kitlesi midir? Baya komikmiş. Riot games oyunlarını hiç oynamadın sanırım? Cs:go'da şimdiye kadar yemediğim ortalama bir valorant/lol maçında yiyorum. Satmadığım, afk olmadığım halde.Hatta sana daha iyi tavsiyem CS:GO oyununu bırakGerçekten oyun kitleleri arasında her anlamda en rezalet olan kitle CS:GO kitlesidir. Takım oyunudur aslında, ama buna ayak uyduran kişi sayısı çok azdır. Faceit 3k elolar bile kendi istatiklerin derdine düşmüşler. CS:GO MM desen %80 hile kullanıyor oyuncular. Toxic olanlardan tut trolleyenlere kadar, aramadığın boş nitelikte ne varsa hepsi özellikle toplanmış CS:GO oynuyor.
Valorant'ta velet sürüsü var.Her anlamda en rezalet kitle cs:go kitlesi midir? Baya komikmiş. Riot games oyunlarını hiç oynamadın sanırım? Cs:go'da şimdiye kadar yemediğim ortalama bir valorant/lol maçında yiyorum. Satmadığım, afk olmadığım halde.
Riot games'in tüm bilgisayar oyunlarında böyle oluyor aslında. E-spor'da başarılı,oyuncuya değer veren, ama tüm parayı kendi kazanmak isteyen bir sistemleri var bence, itemleri kendilerinin satması çok saçma.Valorant'ta velet sürüsü var.
Hepsi de kendilerini bir şey sanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.