CS:GO'da haksız yere ban yiyebilir miyim?

Kanka sen D2 ve mirage god olmuşsun o maplarda oynaya oynaya artık alışmışsın ama adam senin kadar sık oynamıyordur ya da başka map oynamış sonra senle girince çok abartı gelmiştir olabilir. Yani ona göre öyle diye bence ban yemezsin. Mesela bana da çok iyi aim olan iyi oyuncular denk gelince zaten oyunu az bir şey bildiğinden rapor etmem ama işte millet öyle değil kafa yiyor rapor ediyor hemen. Bu arada iyi aimi olan biri değilim ara da şansa iyi bir vuruş yapınca hemen ns yazıyorlar alta :)

Maalesef Türkler başka map oynamayı bilmiyorlar. ya da benim rankım da böyle bilmiyorum. Solo gir diyebilirsin o zamanda FACEIT'te takılıyorum zaten.
@nic0las CS:GO maçlarda bir maç 54 kil, 1 maç 51 kil aldım. Şu ana kadar 40+ kil aldığım bir sürü maçlar varken, 8-9 yıldır, CS:GO oynamama ve yüzlerce binlerce kez rapor edilmeme rağmen daha hiç haksız yere VAC ban yemedim. Kısaca haksız yere VAC ban yeme ihtimalin neredeyse yok, denebilir.
Bende aylardır yiyorum sanırım. Şimdiye kadar yemediysek bundan sonrada yemeyiz umarım.

En kötü Overwatch'daki her şeye hile damgası yapıştıranlar yüzünden Overwatch ban yersin, VAC yeme gibi bir ihtimal yok.

Ben bilemem kardeşim "varsa" demişim ayrıca hile kullanıp masumu oynayan çok kişi gördü bu gözler neyi anlatıyorsun :)
Benim gözlerimde gördü kardeşim merak etme hem hile kullanıp hem de buraya konu açacak kadar düşük bir insan değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı