CS:GO'da haksız yere ban yiyebilir miyim?

Valve a fark etmez hile kullansanda kullanmasanda yinede ban atıyorlar ticket atmana rağmen bot mesajlarıyla cevap veriyorlar
Overwatch zaten berbat bir sistem sırf adam iyi oynuyor diye report yiyor güven faktörünü yükseltmek için oyun alıyor steam seviyesini arttırıyor ona rağmen ban yiyorsun ve sen çıkıp diyosunki ağlıyorlar galiba hayatta hiç haksızlığa uğramamışsın bu olaylar yüzünden cs den tamamen soğudum aynı şekilde oynayan tanıdıklarımda ve boş bir şekilde ban yeme ihtimalin var ve overwatch ban attıktan sonra bunu oyun Yasağı yerine VAC yasağı diye değiştiriyorlar geri açılmasın diye 2 tane ban atiyorlar
Hayır dostum sadece ağlıyorlar boş boş ban yeme ihtimalin %0
Rekabetçi oynuyorum dostlar olay ise son 3 maçta da bana hile denmesi ve report edilmem. Bildiğim kadarı ile 6 report yersek günde Overwatch'a düşüyormuşuz yani internette böyle okudum. Son maçta 100 score barajını aştım belki bundan da düşüyoruzdur emin değilim.
Anlamıyorum bu oyunda iyi olmak suç sanırım. Eğer rakibimizden iyiysek hile damgası yiyoruz hemen. O kadar oyunu bırakmaya çalışmama rağmen olmuyor ne yapalım seviyorum oyunu yani. Şimdi bende hile olmadığı halde mağdur durumuna düşüp ban yeme ihtimalim var mı?
Son 10 maçı aşağıda paylaşacağım sürekli 1 k/d barajını geçiyorum ve üst sıralarda oluyorum takımda. Karşıyı susturmam bir seçenek ama hiç yapmadım neden bilmiyorum ama artık yapacağım sanırım.

Eki Görüntüle 1158757

Eki Görüntüle 1158758

Eki Görüntüle 1158759

Eki Görüntüle 1158760

Eki Görüntüle 1158761

Eki Görüntüle 1158762

Eki Görüntüle 1158763

Güven faktörün kırmızıysa Overwatch'a düşebilirsin güven faktörünü bir ihtimal yeniden yeşil yapabilirsin bunun için Steam seviyeni arttır, oyun al, saat kas,

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210905-111344_Steam.png
    Screenshot_20210905-111344_Steam.png
    521,1 KB · Görüntüleme: 49
@zynna steamım bakabilirsin güvenlik faktörü konusunda ise oyun başlatırken uyarı gelmiyor yeşil olduğunu var sayıyorum.

Başlangıcta çikmaz resmi rekabetçi maç aradığın zaman chat kısminda şöyle bir uyari verir

Örneğin/

Harold adlı oyuncunun güven faktörü sizinkisinden düşük rekabetçi esleştirmelerinde guven faktörü düşük oyuncularla esleştiriliceksiniz.

Arkadaşınla girdiğin zaman arkadaşında bu mesaj gözükür sende gözükürmü bilmiyorum eğer bir şey çıkmazsa güven faktörün yuksektir.

Rekabetçi oynuyorum dostlar olay ise son 3 maçta da bana hile denmesi ve report edilmem. Bildiğim kadarı ile 6 report yersek günde Overwatch'a düşüyormuşuz yani internette böyle okudum. Son maçta 100 score barajını aştım belki bundan da düşüyoruzdur emin değilim.
Anlamıyorum bu oyunda iyi olmak suç sanırım. Eğer rakibimizden iyiysek hile damgası yiyoruz hemen. O kadar oyunu bırakmaya çalışmama rağmen olmuyor ne yapalım seviyorum oyunu yani. Şimdi bende hile olmadığı halde mağdur durumuna düşüp ban yeme ihtimalim var mı?
Son 10 maçı aşağıda paylaşacağım sürekli 1 K/D barajını geçiyorum ve üst sıralarda oluyorum takımda. Karşıyı susturmam bir seçenek ama hiç yapmadım neden bilmiyorum ama artık yapacağım sanırım.

Eki Görüntüle 1158757

Eki Görüntüle 1158758

Eki Görüntüle 1158759

Eki Görüntüle 1158760

Eki Görüntüle 1158761

Eki Görüntüle 1158762

Eki Görüntüle 1158763
Haksız ban neden yersin
Bunun 2 nedeni vardır 1'i kesin 2.si ise oyundan anlamayan kişiyle alakalıdır
1. neden: Takımından birinin hile açıp sizle uzun maçlar oynaması bu konu şöyle içinde ayrılıyor bu kişi ile kaç maç girdin bu kişi arkadaşın mı? Eğer bu kişi otomatik eleştirmeden geldiyse senlik bir durum yok adamı report etmen yeterli eğer elinden geliyorsa kicklemen lazım ama eğer bu kişi arkadaşında ve senle en az 3 5 maç girdiyse sende suçlu gözüküp ban yersin ama ilk önce arkadaşın ban yer ve bu olaydan ban yeme olasılığın %80 oranındadır ve bu olaydan mağdur olan bir kişiyim. En az 600 maç girdiğim bir arkadaşım bize kendisi ban yedikten sonra hile kullandığını itiraf etti ve biz şok geçirdik kendi hesaplarımız baktığımızda takımımız direk ban yemişti ve büyük bir kavgaya yol açmıştı
2. Neden : Rakibin report bot atması bundan ban yemezsin ama trust leveling düşer ve overwatch a düşersin ama hile yapmıyorsan ve bu overwatch I izleyen kişide bunu anladıysa seni zaten banlatmaz ve overwatch tan ban yemekte kolay değil en az 5 kişi filan inceliyor
Umarım yardımcı olmuştur bunun dışında gereksiz ban yemezsin

Hayır eskiden supreme kadar çıkmışlığım var. 5-6 aydır tatildeydim ve dönünce 1 haftadır aim training yapıyorum. Şu anlık çift keleşim.
Bu hesapta mi, supreme oldun , yoksa yanlış mı anladım, bu hesap değil ise niye hesabını değiştirdin ? 1300 saat ve master gurdian elite sin , niye aim kasiyorsun , .) Sen zaten süpersin 4 5 ay sana birsey yapmaz ,

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı