CS:GO'da haksız yere ban yiyebilir miyim?

Hayır hocam haksız yere ban yiyen olmaz forumda bazen neymiş haksız yere yemişim diye konu açıyorlar hepsi yalan yazılım kullanmadığınız için ban yeme ihtimalin %0

Rekabetçi oynuyorum dostlar olay ise son 3 maçta da bana hile denmesi ve report edilmem. Bildiğim kadarı ile 6 report yersek günde Overwatch'a düşüyormuşuz yani internette böyle okudum. Son maçta 100 score barajını aştım belki bundan da düşüyoruzdur emin değilim.
Anlamıyorum bu oyunda iyi olmak suç sanırım. Eğer rakibimizden iyiysek hile damgası yiyoruz hemen. O kadar oyunu bırakmaya çalışmama rağmen olmuyor ne yapalım seviyorum oyunu yani. Şimdi bende hile olmadığı halde mağdur durumuna düşüp ban yeme ihtimalim var mı?
Son 10 maçı aşağıda paylaşacağım sürekli 1 k/d barajını geçiyorum ve üst sıralarda oluyorum takımda. Karşıyı susturmam bir seçenek ama hiç yapmadım neden bilmiyorum ama artık yapacağım sanırım.

Eki Görüntüle 1158757

Eki Görüntüle 1158758

Eki Görüntüle 1158759

Eki Görüntüle 1158760

Eki Görüntüle 1158761

Eki Görüntüle 1158762

Eki Görüntüle 1158763

Eğer PC sisteminin içinde hile tespit edilirse VAC-ban yersin. Ama Overwatch'e düşersen kurtulma oranın var tabii hile değilsen, iyi oynadığın için ban yemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Delikan, boşuna etrafa saldırmayın. Demek ki hile kullanıp banlanmışsınız, mağdur edebiyatı yapmanıza gerek yok.

@Delikan, boşuna etrafa saldırmayın. Demek ki hile kullanıp banlanmışsınız, mağdur edebiyatı yapmanıza gerek yok.

Benim açtığım konulardan CS:GO VAC ban ile ilgili olan konuyu aç ve oradaki konunun devamındaki SS'lere bak. Çünkü banım bir süre sonra kalktı bunu gördükten sonra Valve çalışanı gibi bilmediğiniz konularda yorum yapın.

Eğrr bulamazsan diye buraya bıraktım linki CS:GO yasaklamam kaldırıldı

Son düzenleyen: Moderatör:
@Delikan, yüz binde bir atılan haksız banlardan yemişsiniz, Valve'de hep haksız ban atıyor olur. Tamam kardeşim. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı