CS:GO'da haksız yere VAC ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu ben değil, Google değil. Valve'nin resmi açıklaması. Biraz Steam içinde araştırma yaparsan görebilirsin. Son yorumlarımda dediğim bu idi. Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi...

Bazen haklısın demeyi de bilmek gerek, Hata sonucu diyor yanılma sonucu değil. Otomatik diyor manuel demiyor.

Rankın neydi.

Bugün saat 19:14'te düzeltmiş bir de Hile açmayan kimse banlanmaz kardeşim bu oyunu çok oynadım.

Yanlış anlaşılıyor diye ve Valve'e sinirlendğim için düzelttim. Onu niye yazığımı da yukarıda konu içinde açıkladım. Hile olsam niye burada kafa şişireyim? Git araştır kardeşim o zaman bir cacık bilmiyorsun VAC yiyip hatadan dolayı geri banı kalkan adamlar var. Sana kendimi ispatlayacak halim yok. Oyunu çpk oyanmışmış lafa bak ne alakaysa

Evet hocam daha yeni nova oldum eğlencesine girip çıkıyorum oyunlardan yani üzerimde hep bir noobluk vardı. Nasıl ban yedim hala aklım almıyor, o kadar hile kullanan adamın ban yemeyip benim ban yemem zoruma gidiyor.

Hesabınız çalınıp hileyle oynanmış olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…