CS:GO'da hata yapmak

ranxiee

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum yaptığım çok kötü bir şey, ama yaklaşık 2 hafta önce yan hesabımdan CS:GO'da hile nasıl bir şey merak ettim ve hile açmayı denedim. Hileyi köklemeden kimsede yani report bile etmemiştir. Yaklaşık 20 saniye sonra çıktım ve hileye dair her şeyi sildim, oyun dosyalarını doğruladım, iki tane fazla dosya çıktı onları sildi ve 40 dakikalık tam tarama yaptım. Ana hesabımın ban yeme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum yaptığım çok kötü bir şey, ama yaklaşık 2 hafta önce yan hesabımdan CS:GO'da hile nasıl bir şey merak ettim ve hile açmayı denedim. Hileyi köklemeden kimsede yani report bile etmemiştir. Yaklaşık 20 saniye sonra çıktım ve hileye dair her şeyi sildim, oyun dosyalarını doğruladım, iki tane fazla dosya çıktı onları sildi ve 40 dakikalık tam tarama yaptım. Ana hesabımın ban yeme ihtimali var mı?

Rapor yoksa yemezsin sanırım.

Ama CS2 gelince sıkıntı olabilir belki toptan sil bir daha kur derim internet iyiyse zaten oyun küçük.

Bilgisayarındaki dosyaların bir önemi yok. Valve sunucularında giriş yaptığınız an depolanan veriler var. Hileyle giriş yaptığınızda zaten Valve Anti Cheat(VAC) bu verileri görüyor zamanla. Üstteki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra ban yersiniz ve doğrusu da bu. Umarım en kısa sürede gerçekleşir.

Bilgisayarındaki dosyaların bir önemi yok. Valve sunucularında giriş yaptığınız an depolanan veriler var. Hileyle giriş yaptığınızda zaten Valve Anti Cheat(VAC) bu verileri görüyor zamanla. Üstteki arkadaşın dediği gibi belli bir süre sonra ban yersiniz ve doğrusu da bu. Umarım en kısa sürede gerçekleşir.

Peki yan hesabımmı ana hesabımmı yer? Ve dediğim gibi yaptığım hatanında farkındayım bir daha da böyle bir şey yapmam zaten @dkgnbzglu

Son düzenleme:
Hileyle giriş yaptığın kaç hesap varsa onlar ban yer.
ben ana hesabımla girmedim sadece yan hesabımla girdim ve dediğim gibi hiçbirşey açmadan 20 saniye durdum çıktım sildim herşeyi dosyaları doğruladım falan filan kısaca yan hesabım yer ama ana hesabıma sorun olmaz değilmi?

Ben ana hesabımla girmedim sadece yan hesabımla girdim ve dediğim gibi hiçbir şey açmadan 20 saniye durdum çıktım. Sildim her şeyi dosyaları doğruladım falan filan kısaca yan hesabım yer ama ana hesabıma sorun olmaz değil mi?
Yan hesabın yer, ana hesabına bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı