CS:GO'da hile var mı?

O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

Dostum seçkinsen millet riske atmamak için parasını açmıyor hile seçkin hesabımda hiç hile gelmiyor. Seçkin olmayanda rapor ettiğim 3 kişi VAC yedi :d

O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

2015 de başladım 2018'den sonra çok hile gelmeye başladı sonra 3 mainimi banlattım bir daha oynamam diye ardından dayanamadım tekrar başladım 0'dan ilk başta pek hile gelmiyorda sonradan bayağı her şey çıkıyor ortaya sonra yoldaş spinbot kaynıyor eğer seçkin degilsen ve takımın varsa hilelerden pek korkma çünkü pek gelmiyorlar karşına iyi sağlam geçmişli takım olduğu zaman. Ayrıca direkt hile hile diye b@ka atmayın 3-4 tane VAC sistemi var. Belki de hile gelmesinin nedeni VAC net in sistemde bir şey bulup karşınıza hile kullanan birilerini getirmesidir. Kısaca hile var ama yenersin.

Bin küsür saatim var, seçkin hesabım, global' im deli gibi hile geliyor. Hile yok diyen net sallıyordur.

İfadeler: m47
Bizede çok nadir geliyor 5/5 Prime'ız güven faktörleriminiz yüksek madalyalarımız var övgülerimiz var saatlerimizde 1.5k+ mm de 20 maç atsak 2 3'ü belki hile olabiliyor. Ama hiç yokta değil elbette her oyunda olduğu gibi var.

Abi adamlar o kadar çok hileye güveniyolarki ben lem hesapta mevlana açan gördüm ve ban yemiyor

Sizin elo hileci elo.

Konuyu yine biri hortlatmış.

Seçkin olursan hile gelme oranı çok fazla azalır. Ama yine de sıkıntı bir oyun CS:GO.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…