CS:GO'da hile var mı?

O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

Dostum seçkinsen millet riske atmamak için parasını açmıyor hile seçkin hesabımda hiç hile gelmiyor. Seçkin olmayanda rapor ettiğim 3 kişi VAC yedi :d
 
O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

2015 de başladım 2018'den sonra çok hile gelmeye başladı sonra 3 mainimi banlattım bir daha oynamam diye ardından dayanamadım tekrar başladım 0'dan ilk başta pek hile gelmiyorda sonradan bayağı her şey çıkıyor ortaya sonra yoldaş spinbot kaynıyor eğer seçkin degilsen ve takımın varsa hilelerden pek korkma çünkü pek gelmiyorlar karşına iyi sağlam geçmişli takım olduğu zaman. Ayrıca direkt hile hile diye b@ka atmayın 3-4 tane VAC sistemi var. Belki de hile gelmesinin nedeni VAC net in sistemde bir şey bulup karşınıza hile kullanan birilerini getirmesidir. Kısaca hile var ama yenersin.
 
Bizede çok nadir geliyor 5/5 Prime'ız güven faktörleriminiz yüksek madalyalarımız var övgülerimiz var saatlerimizde 1.5k+ mm de 20 maç atsak 2 3'ü belki hile olabiliyor. Ama hiç yokta değil elbette her oyunda olduğu gibi var.
 
4500 saatim var ve Global'im. Pardon Global idim. Bayağıdır sadece operasyon için CS giriyordum. Arkadaş çağırdı birkaç el dereceli atalım diye. Neyse ilk maç temiz geçti bir sıkıntı yoktu kazandık. Diğer 4 maçta hile geldi. Ama legit hile falan değiş böyle bildiğin adamın aim kitleniyor, duvardan izliyor vs. Hatta o 4 maçın birinde (Office mapi :)) bizim takımda 3 mevlana, karşı takımda 5 mevlana vardı. Tabiki 5vs3 olduğu için onlar yendi. Bizimkilerin hileler biraz weak kaldı rakibe karşı :D Neyse diyeceğim o ki, CS'de hile hep oldu, hep olucak. Son zamanlarda Valorant'da da hileler artmaya başladı. İnsanlar eve kapandığı için çok fazla oyun oynuyor. Haliyle hileci sayısı da buna oranla artıyor.

Sizin elo hileci elo.
 

Geri
Yukarı