CS:GO'da hile var mı?

123TL'ye mükemmel hikayeli FPS oyun(ları) alabilirsin. Hikaye falan umurunda değilse DOOM Eternal önerebilirim mesela. Ama hile var mı yok mu onu bilmiyorum ki hile olmasa bile önermem.
Edit: @Ronaldo12344 'ın dediğine göre 205TL olmuş yuh artık.

@Rens evet mağazada öyle bugda kalmış fakat istersen bi tıkla bak cüzdanınızdan 205 kesilecek diyor. Ayrıca oyun içinde de 205 yazıyor zaten.

@Rens evet mağazada öyle bugda kalmış fakat istersen bi tıkla bak cüzdanınızdan 205 kesilecek diyor. Ayrıca oyun içinde de 205 yazıyor zaten.
123 gözüküyor da bu öğeye zaten sahipsin yazıyor, anlamadım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    376,1 KB · Görüntüleme: 148
@Rens benim hesap bayağı iyi hem envanterim hem profilim hem 9 (çok yakında 11 olacak) madalyam var rank global. Bana kalırsa çoğu kişi hile var diye sadece ağlıyor ama bence hile yok. Non Prime'larda var tabii ki. Fakat Prime aldığında rozetin vs olmayacak oraya geliyor mu bilmiyorum fakat az bir şey hesabı kasarsan hiç gelmez bence

123 gözüküyor da bu öğeye zaten sahipsin yazıyor, anlamadım?

Aga CS ücretsiz ya belki ondandır bekle video çekebilrsem sana atacağım.
@siriius valla sanırım evet ilerleyince artacak veya dolar aniden düştü eski fiyata çekmiş de olabilirler.

Non-Prime olmadığı sürece gelme ihtimali çok düşük. Ama beleş oynarsan yüksek ihtimal gelir. Zaten dünyada en çok hilesi olan oyunlardan biri Counter-Strike serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…