CS:GO'da hile yapmak suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hile yaptığın rekabetçi turunda karşı takımın her bir üyesine 50 bin TL vercen ve 3 ay hapis. Eğer bir daha hile yaparsanız ağırlaştırılmış müebbet yiyorsun.(!)
 
Merhabalar. Zamanında aptallık edip hile kullanmıştım ve ban yedim haliyle. Bu bir suç mu yani hapis para cezası vs.?
hocam bir stajyer avukat olarak söylüyorum : İyi bir ceza avukatı bul kendine. Bu konuda Türkiye'nin üstatlarından Durmuş Tezcan'ı önerebilirim. En kısa zamanda Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanırsın. Bu artık iç mesele olmaktan çıkmış uluslararası boyuta taşmış. Hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç seni bekliyor
 
80 darbesinde bunun cezası idamdı. Avrupa Birliğine uyum sürecinde cezalar hafifletildi.
 
Hocam bir stajyer avukat olarak söylüyorum: İyi bir ceza avukatı bul kendine. Bu konuda Türkiye'nin üstatlarından durmuş Tezcan'ı önerebilirim. En kısa zamanda uluslararası adalet divanı'nda yargılanırsın. Bu artık iç mesele olmaktan çıkmış uluslararası boyuta taşmış. Hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç seni bekliyor.

Hemen durmuş ile iletişime geçiyorum.
 
Ülkeyi ben yönetseydim mutlaka TCK ya eklenmesini isterdim. Şimdilik sadece etik değil. Karşı tarafın verilerine ve sunucularına zarar vermediğin sürece suç kapsamına girmez. Ekranın ortasına nokta koyup AWP no scope atmaya devam edebilirsiniz.
 
Hayır, suç değil. Eğer CS:GO'da hile kullanırsan ve belli edersen oyun içi sınırsız ban yiyebilirsin.
 
Oyunu bıraktım hileci nefretinden oyun içinde bildirim dışında her oyunda kayıt açtım ölüm kamerasıyla Steam'e videolu mail gönderip şikayet ediyorum her Allah'ı n günü sende hile suc mu diyorsun oyunlar milyarlarin yaşam şekli artık senin yaptığın ineğe süt yerine votka akitsa helal olur mu demek kadar saçma ve yersiz bir soru. Cevap ahlak suçu olduğu su götürmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı