CS:GO'da hilecinin böylesi!

Yıllardır CS:GO oynuyorum uçan gözcüde 3 herif var ve hile yapıyorlar zaten hile yapmadığını görmek için kör olmak gerekiyor bir sürü kişi bunları raporlasa dahi hala ban yemediler.

CS oynayan var mı hala ya önüne geçen hile açıp oyun oynuyor oyunun zevki 0
Oyunu oynamıyorsunuz zaten bare kaç kişi oynandığına bakın size valorantta iyi eğlenceler yakında anti cheat geliştiren birini ekipten atarlarsa ve o kişi kod sızdırırsa geçmiş olsun size.

Oyunu oynamıyorsunuz zaten bare kaç kişi oynandığına bakın size Valorant'ta iyi eğlenceler yakında anti cheat geliştiren birini ekipten atarlarsa ve o kişi kod sızdırırsa geçmiş olsun size.

Sızdırsın en fazla hesabımız gider ?

Knk seçkin hesap diye bir şey geldi ama en azından hileci sayısı eskiye göre az hatta neredeyse yok bile ve CS oynayan hlandaha var
Seçkin neye yarıyor ki ? 5 kişi Seçkin giriyoruz karşımızda Seçkin olmayan 1 lvl adam geliyor

Hocam kolsuzsunuz bence.

5 seçkin girince seçkin olmayan oyuncu gelme olasılığı yok, o da yeni satın almıştır.

Yav kardeşim hepimizde en az üç madalya var ekip giriyoruz. Beş senelik hesap ve seckiniz. Ama geliyor gelmiyor diyen kördür. CS de 1 m olan oyuncu sayısı 600 ile 500 bin arası gidiyor geliyor. Oyun bulma süresi beş dakika buluyor. Eskisi kadar oyuncu kalmadi bir de gelmiş seçkin gelmeme ihtimali yok diyorsun ya hiç CS girmemişsin ya da fanboyluk yapıyorsun.

Evet hocam hiç CS girmedim ya da fan boyluk yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…