ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #71 brkmrs01 dedi: Bot hesaplarla değil arkadaşlarıyla girip kassın, yorum yapsınlar, gizli profil yapmasın, oynayişına dikkat etsin, CS:GO veya Steam saati kassın 1 ayda yükselir ve bu sürece değer. Genişletmek için tıkla... Bayağı uzun sürer övgü işi. Oynayışla alakası yok. CS:GO saat ne kadar fazla olursa o kadar iyi.
brkmrs01 dedi: Bot hesaplarla değil arkadaşlarıyla girip kassın, yorum yapsınlar, gizli profil yapmasın, oynayişına dikkat etsin, CS:GO veya Steam saati kassın 1 ayda yükselir ve bu sürece değer. Genişletmek için tıkla... Bayağı uzun sürer övgü işi. Oynayışla alakası yok. CS:GO saat ne kadar fazla olursa o kadar iyi.
B brkmrs01 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.332 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #72 ZerTV dedi: Bayağı uzun sürer övgü işi. Oynayışla alakası yok. CS:GO saat ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Oynayıştan kastım arkadaşlara vurmamak takımı sabote etmemek gibi.
ZerTV dedi: Bayağı uzun sürer övgü işi. Oynayışla alakası yok. CS:GO saat ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Oynayıştan kastım arkadaşlara vurmamak takımı sabote etmemek gibi.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #73 brkmrs01 dedi: Oynayıştan kastım arkadaşlara vurmamak takımı sabote etmemek gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi. Bayağı sarf etmesi lazım.
brkmrs01 dedi: Oynayıştan kastım arkadaşlara vurmamak takımı sabote etmemek gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi. Bayağı sarf etmesi lazım.
JaxFellex Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 27 23 Nisan 2022 #74 cs oynayan varsa gelsin steamden ekleyelim