CS:GO'da hileler var mı hala?

Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?

Dün iftara 2 saat kala rekabetçi maç atacaktım arkadaşlarım ile Dust 2 de neyse maçımız başladı long doors önüne smoke attım rakip oyuncu AK-47 ile beni görmeden tek mermi de vurmuştu.

Az önce Steam hesabımı hatırladım giriş yaptım en son CS:GO'yu 21 Haziran 2021 de oynamışım. Neden bıraktığımı da biliyorum lanet olası hileciler yüzünden. Gerçekten çok iyi oynuyordum ama artık Valve'nin bir önlem almadığını görünce bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum. Şimdi nasıl durumlar? Eskisi gibi hileciler cirit atıyor mu ortalıkta?

Global seviyeseyim ve hala hileciler var. Her 3 oyunda 1 en azı geliyorlar ve ne yazık ki genellikle Türkler oluyor hile kullananlar.

FACEIT'te yok eğer hile var diye ağlayıp ciddi oynuyorsanız o zaman FACEIT girin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hack ı yapan kişi ESEA ' dada çalıştığını vurguladı

En iyisi CS:GO'yu bırakmak sanırsam: )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hack ı yapan kişi ESEA ' dada çalıştığını vurguladı

En iyisi CS:GO'yu bırakmak sanırsam: )

İlk maçlara anti-cheat açmadan girebiliyorsunuz ve bu arkadaşta anti cheat açık mı göstermemiş? 200 Maçım falan var hiç hileye denk gelmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı