CS:GO'da Hızlı Azat ve İyi Çoban Başarımlarını Kazanmak

rgoklegok

Megapat
Daha fazla  
CS:GO'da Hızlı Azat ve İyi Çoban başarımlarını kazanmak için:
Hızlı Azat-Tüm rehineleri 90 saniye içinde kurtarmak.
İyi Çoban-Tek bir rauntta tüm rehineleri kurtarmak lazım. Ancak bir rehine kurtarınca raunt bitiyor, tüm rehineleri nasıl kurtarabilirim ?

Kendin özelleştirdiğin bir haritada eğer başarım veriyorsa 1 adet T'ye bot, 1 adet Rehine yerleştir konsol aracılığıyla, sende git kurtar rehineyi olsun bitsin. :D
1300 saat CS: GO oynadım onun nasıl yapıldığını ben bile bilmiyorum :D
CS:GO'yu uzun zamandır oynayamıyorum (Valve sağ olsun, sıfır kuruyorum oyun SWF Error vermekten öteye geçemiyor) CS1.5 ve 1.6 gibi olduğunu tahmin ediyordum rehine konusunda da.

Botlarla oyuna gir. Girerken bot zorluğu kısmında hangisinde başarım gelmeyeceğini söyler sana. Başarım gelen en kolayını seç. Daha sonra rehinenin birisini al ve rehine kurtarma noktasının yakınına götür. Daha sonra diğerini al ve aynı yere götür. Birini kurtarınca diğer raundun başlaması için beklenen zamanda ikinci rehineyi de kurtar. Kendi takımındaki botları radyo komutları ile sabit durmalarını sağlayabilir. Oyunun bitmesini engelleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00