CS:GO'da insanlar size hakaret edince ne yapıyosunuz?

Yeni VAC ban dalgasından sonra ve Panorama arayüzü geldikten sonra CS:GO oynanabilir hale geldi. VAC ban dalgasından sonra pisliklerin çoğu temizlenmiş. Ayarlardan Ping seviyesini 40 civarına aldım. Tek tük gelen Ruslardan ve kanser kitlelerden tamamen kurtuldum. Dust2 ve Inferno oynamıyorum. O Map'ler de denk gelebilir. Artık sürekli Avrupalılarla seçkin maçlar atıyorum. Kısa konuşmalarda aksanı'da hafiften değiştirmeye çalışıyorum. Genellikle Danimarkalılara denk geliyorum. Aksanları harika ya aynı Vikings de ki Björn gibi konuşuyorlar. İsveçliler öyle değil. :) Takımda silah yardımlaşması, taktik bazlı takım oyunu, NT veya GJ gibi muhabbetler oluyor hep. Rakip takım maç içerisinde iyi vuruşlarda NS dışında bir şey yazmıyor. Maç bitiminde herkes GG, WP yazıyor ve çıkıyor. Birde maçlar kıyasıya rekabetli geçiyor. Skorlar birbirine yakın oluyor. Net Graph tablosunda Ping 44 ms gösterse de Skor tablosunda Ping 36 veya daha düşük gösteriyor. Dün bir maçta Ping 27 seviyelerine kadar düştü. Ardından hemen yükseldi.

20180805015952_1.jpg

Valla çok CS oynamam ancak öyle biri geldiği zaman anasından başlayıp babaannesine kadar küfür ediyorum. Kimse size durduk yere küfür edemez, kendi kötü oynamalarını ve trollüklerini size küfür ederek savuramazlar.

Valla çok CS oynamam ancak öyle biri geldiği zaman anasından başlayıp babaannesine kadar küfür ediyorum. Kimse size durduk yere küfür edemez, kendi kötü oynamalarını ve trollüklerini size küfür ederek savuramazlar.
Küfür ederek sadece seviyeni düşürüp, seviyesiz bir insanın sırasına geliyorsun.Gerek yok sustur devam, sonuçta sen eğlenmek için oynuyorsun birisi sana küfür etti diye eğlencenden mi olacaksın ? Ne demişler günde 24 saat var birisi 10 saniye canını sıktı diye geri kalan 23 saat 59 dakikayı üzülerek geçirme.Hayatını yaşa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı