Alparslan Şahinli Femtopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim.
CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 20 Nisan 2021 #2 Neden sorunu profil fotoğrafı yaptınız? Her neyse Steam üzerinden yapmayı deneyin. CSGO'dan olmaz diye biliyorum. Artı 1 Eksi
Neden sorunu profil fotoğrafı yaptınız? Her neyse Steam üzerinden yapmayı deneyin. CSGO'dan olmaz diye biliyorum.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 20 Nisan 2021 #3 Alparslan Şahinli dedi: CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Konsol'dan değiştirmeyi denediniz mi ? Artı 0 Eksi
Alparslan Şahinli dedi: CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Konsol'dan değiştirmeyi denediniz mi ?
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 20 Nisan 2021 #4 Alparslan Şahinli dedi: CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mobil üzerinden deniyorsanız görsel yükleyemezsiniz. Bilgisayarınızdan Steam üzerinden değiştirdiğinizde adınız değişecektir. Görselide yüklemeniz mümkün. Artı 0 Eksi
Alparslan Şahinli dedi: CS:GO'da ismimi değiştirmeye çalıştığımda veyahut resim yapmaya çalıştığım da tıklamıyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Atabilir misiniz? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mobil üzerinden deniyorsanız görsel yükleyemezsiniz. Bilgisayarınızdan Steam üzerinden değiştirdiğinizde adınız değişecektir. Görselide yüklemeniz mümkün.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 20 Nisan 2021 #5 Zel dedi: Konsol'dan değiştirmeyi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 değil GO. Steam'e bağlı olduğu için olmaz. Artı 0 Eksi
Zel dedi: Konsol'dan değiştirmeyi denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 değil GO. Steam'e bağlı olduğu için olmaz.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Nisan 2021 #6 282742 dedi: Neden sorunu profil fotoğrafı yaptınız? Her neyse Steam üzerinden yapmayı deneyin. CSGO'dan olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tehlikede sanırım. Gizli mesaj vermeye çalışıyor. Artı 0 Eksi
282742 dedi: Neden sorunu profil fotoğrafı yaptınız? Her neyse Steam üzerinden yapmayı deneyin. CSGO'dan olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tehlikede sanırım. Gizli mesaj vermeye çalışıyor.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 20 Nisan 2021 #7 282742 dedi: CS 1.6 değil GO. Steam'e bağlı olduğu için olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu olay sadece 1.6 için geçerli değil diye biliyordum, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
282742 dedi: CS 1.6 değil GO. Steam'e bağlı olduğu için olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu olay sadece 1.6 için geçerli değil diye biliyordum, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.