CS:GO'da ısındıktan sonra Valorant oynamak

Yok o pusmuş. Bu operatör ile beklemiş. Oynadığınız modlarda bunların yapılamayacağına dair herhangi bir yasak var da biz mi bilmiyoruz? Adam belki baktığı yerden gelecek adamlara karşı operatör ile alıştırma yapıyor veya ayak sesini duyduğu adama karşı pozisyon almak için pratik yapıyor?​

Normalde CS:GO'da 3.18 sens ile oynuyorum. O siteden çevirmiştim 3.18 Valorant'ta 1 sense eşit diyor ama ne biliyim farklı geliyor sanki. Valorant'ta 1.5 sens ile daha rahat oynuyorum.
Cs de ivme kullanıyorsundur muhtemelen. O yüzden farklı geliyor olabilir.

FFA DM oynuyorsun herkes tek herkes pusarak, ses kasıp cross koyup bekleyerek ya da shift basarak oynuyor. Buraya ısınmak için giriyorsun rekabetçi oynar gibi oynamanın anlamı yok. O dediğin pratikleri yapmak istiyorsa derecesiz oynasın. CS:GO'da sürekli oynadığım FFA serverda admin pusarak oynayanlara ban atıyor. Bunları yapanlar sırf kill almak için yapıyor. Bende pusarak oynasam, ses kasıp rakibi cross koyup beklesem bende 40 kil alıp 1. olurum.

Oynadığınız serverlarda adminin böyle bir ban atıyor olması oyunun resmi serverlarında da bu kuralın geçerli olacağı anlamına gelmiyor. Eğer o serverdan memnunsanız sürekli oradan oynayabilirsiniz. Keza siz de pusarak veya cross koyarak oynayabilirsiniz. Sizi bu yönde engelleyecek hiçbir engel yok.​

Yıkık ve noob gibi oynamayı tercih etmiyorum. Ban olayını sadece örnek olarak verdim Valorant'ta da olsun demedim.

Hocam Valorant bunu ödüllendiren bir oyun sevmiyorsanız CS oynamalısınız çünkü oyunun doğası gereği pusmak ödüllendiriliyor.

CS'den farklı olarak karakterlerin yetenekleri de çok etkili dereceli girdiğinizde rush b taktiği ile dalamıyorsunuz bile.Örneğin Sage aldığınızda en azından bir yolu duvarla kapatabiliyorsunuz,yada Reyna sizi kör ediyor saldıramıyorsunuz.Silah sekmesi aşağı yukarı CS'ye benzese de eliniz CS'ye alışmışsa çok zor oynuyorsunuz.Valorant'ta uzakta mermiler daha fazla dağılıyormuş gibi geliyor ,en azından spray atarken öyle geliyor.

CS:GO'da ısınıp valoranta girince daha iyi oynuyorum. Sizde ne olur bilmem, deneyip görün.
Yasaklansın dememiş? Rahatsız oluyorum demiş.

Valorant daha mantıklı sebebi toksik Türk ve Rus oyuncular iyi oynamama rağmen gıcıklığına atması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…