arda5050 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Merhaba. Ben CS:GO'da skin satacağım ancak sistemden hiç anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Adrastos 30 Aralık 2023 Steam Pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "Sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz.
Steam Pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "Sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.191 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #2 Steam Pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "Sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam Pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "Sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz.
KS KS arda5050 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Adrastos dedi: Steam pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz. Eki Görüntüle 2069346 Genişletmek için tıkla... Peki bu skinleri nasıl gerçek paraya dönüştürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Steam pazarı üzerinde satıyorsunuz. Envanterinizi açın ve satmak istediğiniz eşyayı seçip, "sat" butonuna tıklayın. Sonra fiyat belirliyorsunuz. Eki Görüntüle 2069346 Genişletmek için tıkla... Peki bu skinleri nasıl gerçek paraya dönüştürebilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.191 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #4 arda5050 dedi: Peki bu skinleri nasıl gerçek paraya dönüştürebilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman farklı platformlarda satacaksınız. ByNoGame gibi örneğin. Artı 0 Eksi
arda5050 dedi: Peki bu skinleri nasıl gerçek paraya dönüştürebilirim? Genişletmek için tıkla... O zaman farklı platformlarda satacaksınız. ByNoGame gibi örneğin.
KS KS arda5050 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 Adrastos dedi: O zaman farklı platformlarda satacaksınız. ByNoGame gibi örneğin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim yani diyelim ilana koydum onu nasıl alan kişiye teslim edeceğim. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: O zaman farklı platformlarda satacaksınız. ByNoGame gibi örneğin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim yani diyelim ilana koydum onu nasıl alan kişiye teslim edeceğim.