CS:GO'da kaplama ve kasalarınızı satmalısınız

VictorAeternus

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'ya yeni güncelleme geldi, bu güncelleme ile her rütbe atlamamızda kasa düşürebileceğiz. İlk başta güzel gözükse de kasaların sayısı artacak, bunun sonucundan silahların sayısı da artacak. Tüm bunlarında sonucunda ise fiyatlar düşecek. Bu yüzden önerim CS:GO'da yatırım amaçlı tuttuğunuz skin ve kasaları satmanız. Sizin tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'ya yeni güncelleme geldi, bu güncelleme ile her rütbe atlamamızda kasa düşürebileceğiz. İlk başta güzel gözükse de kasaların sayısı artacak, bunun sonucundan silahların sayısı da artacak. Tüm bunlarında sonucunda ise fiyatlar düşecek. Bu yüzden önerim CS:GO'da yatırım amaçlı tuttuğunuz skin ve kasaları satmanız. Sizin tavsiyeleriniz neler?

Bence de piyasaya daha çok kasa çıkacak hele bu çarşamba gelsin bayağı düşüş olacak diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bunu nasıl düşünebiliyorsunuz? Oyunda onbinlerce hesap var sadece kasa düşürmek için kullanılan. Bunlar artık olmayacak. Bu da piyasadaki kasa sayısını azaltacak. İki kasa 20 TL'yse bir kasa 20 TL olacak. Tam tersi satmayın alın.

Ayrıca hiç mi açıp bakmıyorsunuz kasa fiyatlarına? Bu drop sistemi duyurulduktan sonra fiyatlarının nasıl fırladığını?

Ayrıca hiç mi açıp bakmıyorsunuz kasa fiyatlarına? Bu drop sistemi duyurulduktan sonra fiyatlarının nasıl fırladığını?

Sabah 55 Ti devrim şu an 49'lara gerilemiş bunun nedeni nedir acaba?

Benim bile 3 tane hesabım var 2 tanesiyle sadece kasa düşürüyordum. Sırf ben bile piyasaya artık haftada 5 kasa koyamayacağım.

Geçmiş olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı