CS:GO'da kasa açmak gerçekten şans işi mi?

268227

Kilopat
CS:GO'da bıçak almayı çok istiyorum fakat fiyatları havada uçuştuğu için paraya kıyamıyorum. CS:GO'nun kendi kasa açma sisteminden belli bir parayı gözden çıkartıp art arda kasa açmayı düşünüyorum ama bu kasa açma muhabbeti ne kadarı şans ne kadarı değil bilemedim. Sizce kasalar şans işi mi yoksa işin içinde farklı bir sistem mi var?

Şu yüzden şüpheleniyorum: Oyuna ilk başladığım zamanlar daha Silver'ken 172 TL değerinde bir tane silah düştü. Bunun oyuncuyu oyunda tutmak için yapılan bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü bir oyun sonunda değerli silah düşünce sonraki oyunları da hunharca oynuyorsun. Bakalım bu sefer güzel skin düşer mi, ümidiyle. Böylece oyuna bağlanmış ve sürekli aktif oluyorsun. O skinin üzerinden bayağı geçti, hesabı hunharca kastım ama sürekli 0.5 kuruşluk çıkartmalar düşüyor. 😅
Benim düşüncelerim böyle, siz ne düşünüyorsunuz bu skin çıkartma muhabbetleri hakkında? Gerçekten şans mı?

Bana da öyle oldu. Arkadaşla bir iki el Cs oynayalım dedik bana 20 liralık kasa düştü. Bence aç gitsin. Kaç tane açacaksın? Steamden ekleyeyim istersen seni :) Bişey çıkarsa 3 5 verirsin bize de 🥲

Evet şans işi ama daha çok kasaya bağlı.Anahtar değişse de kasanın içinden çıkan şey değişmez.

Kasa açmanızı tavsiye etmem şu ana kadar 200USD değerinde kasa açmışım bir şey çıkmadı.Neyse ki bıçak var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı