CS:GO'da Kasa açmak ne kadar mantıklı?

Hocam dün kasa açtım 92 TL zarara girdim hiç tavsiye etmiyorum.

Çıkan kasaları sat. Kardeşimin hesabında Prime var, ortalama haftada 2 kasa çıkıyor en kötü toplam 70 80 TL yapıyor biriktirip kendime de Prime alacağım. Çıkan kasaları direkt satmak çok karlı bir iş.

Konuyla alakasız da, nasıl oluyor bu?

Dediği şey doğru değil sadece Fransa'da CS:GO içinden kasa açmak kumar sayıldığı için yasaklandı Valve'de başka bir sistem getirdi onu söylemeye çalıştı biraz daha detaylı video linki bırakırım az sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İngilizce olarak okumaya çalıştığım ve aradan biraz zaman geçtiği için doğru olabilir bu bilgi. Tek aklımda kalan fransızların kasanın içerisinde ne olduğunu bilmesi. Teşekkürler düzelttiğiniz için.

Konuyla alakasız da, nasıl oluyor bu?
Fransa yasak getirmişti yanlış hatırlamıyorsam kumar diyip engellemeye çalışmıştı valve de böyle bir özellik getirmek zorunda kaldı.Normal anahtar gibi(p250 x-ray de böyle geldi ama bizde çalışmıyor) alıyorsunuz taratıyorsunuz çıkan itemi gösteriyor para verip açıyorsunuz sonrasında ama açmazsanız daha içindekini göremiyorsunuz.

Hocam 100 kasada hiçbir şey çıkmaz 1 kasa da bıçak çıkar tamamen şans.

VPN ile Fransa'ya bağlansam :d?

Yukarıdaki mesajlarımda dediğim gibi, fark eden bir şey olmuyor. X-ray ile kutuyu tarıyorsun ama taradığında çıkan eşyayı kasa anahtarı parasına satın almadan başka hiçbir kutuyu tarayamıyorsun.

Aga açsan bi dert açmasan bi dert. 3 tane açtım 3-4 gün önce 150 liraya 20 lira verdi. Açmasan içinde acaba bi bıçak çıkar mı diye düşünüyo insan hevesleniyor. Ama yine de 1 tane aç en azından hem şansını denersin hem de hevesini alırsın.

Allahtan ben düşen kasaları açmıştım da sadece anahtara para verdim çok zarar etmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…