CS:GO hesabım 10 yıllık ve 10 yıldan fazladır hiç kasa açmadım şansım yüksek midir kaç tane açmalıyım ya da açmalı mıyım? Açmalıysam minimum kaç TL yatırmam gerekir kasa ve anahtarlara?
Hocam dün kasa açtım 92 TL zarara girdim hiç tavsiye etmiyorum.
CS:GO hesabım 10 yıllık ve 10 yıldan fazladır hiç kasa açmadım şansım yüksek midir kaç tane açmalıyım ya da açmalı mıyım? Açmalıysam minimum kaç TL yatırmam gerekir kasa ve anahtarlara?
Konuyla alakasız da, nasıl oluyor bu?
O öyle değil. Kasayı açmadan önce X-ray ile tarıyorlar, içinden ne çıkacağı gözüküyor. Kasa anahtarı parasına skini satın almadan bir sonraki kasaların içine X-ray ile bakamıyorlar. Yani her kasanın içini X-ray ile tarayıp kâr etme durumu yok.
![]()
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) expands upon the team-based action gameplay that it pioneered when it launched in 1999.blog.counter-strike.net
Fransa yasak getirmişti yanlış hatırlamıyorsam kumar diyip engellemeye çalışmıştı valve de böyle bir özellik getirmek zorunda kaldı.Normal anahtar gibi(p250 x-ray de böyle geldi ama bizde çalışmıyor) alıyorsunuz taratıyorsunuz çıkan itemi gösteriyor para verip açıyorsunuz sonrasında ama açmazsanız daha içindekini göremiyorsunuz.Konuyla alakasız da, nasıl oluyor bu?
VPN ile Fransa'ya bağlansam :d?
Fransa’da, anahtar satın alıp kutunun içindeki öğeyi alabilmek için bu kutu öncelikle Röntgen Cihazına konularak taranmalı ve içindeki öğe açığa çıkarılmalıdır. Röntgen Cihazı bu kutuyu tüketir ve içindeki öğeyi açığa çıkarır. Röntgen Cihazının tekrar kullanılabilmesi için açığa çıkan öğe alınmalıdır. Açığa çıkan öğe alınmadan başka bir kutu taranamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.