CS:GO'da kasa düşme işlemi nasıl oluyor?

Solid0

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle benim, CS'de 40 saate yakın bir oynama sürem var. Bu sürede ölüm maçı ve rekabetçi oynadım ama hiç kasa düşmüyor. Birinci sorum bu kasa düşme olayı nasıl oluyor. İkinci sorum ise CS'de rank sistemi nasıl oluyor? Şu ana kadar oynadığım rekabetçi maçı sonucunda hiçbir rank atlamadım illa seçkin mi almamız gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa düşürmen veya rütbe atlayabilmen için seçkin satın almalısın.

Prime satın almanız gerekiyor hem rank atlamak için, hem seviye atlamak için hem de eşya düşürmeniz için. Her hafta seviye atlayarak 2 adet eşya düşürüyorsunuz. 1 kasa havuzunda bulunan kasa ve 1 adet graffiti veya skin.

Haftada sadece 1 adet kasa düşürebilirsiniz, kasayla beraber aynı anda skin veya grafiti düşer.

Haftalık eşya düşürme bonusunuz olup olmadığını oyunun anamenüsünden sağ üstte resminizin olduğu yerin altında seviye barının üzerine fareyi getirdiğinizde görebilirsiniz. Her çarşamba günü bonus gece 3-4 gibi yenilenir. Bonuslar üst üste birikmez. Ayrıca seçkin olmalı yani oyunu satın almış olmanız gerekir.

Seçkin satın alırsan kasa düşürebiliyor ve rank atlayabiliyorsun.

Skinlerin liste olduğu bir yer var mı bildiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…