Daha önce hiç indirime girmedi.İndirim dönemlerinde fiyati düşer mi ?
Daha önce hiç indirime girmedi.İndirim dönemlerinde fiyati düşer mi ?
Rastgele rank atlarken oynadığınız haritanın koleksiyonuna göre düşüyor.Skinlerin liste olduğu bir yer var mı bildiğiniz.
Eskiden indirime girmişti birkaç kez. Ben 21 level olup almıştım eski hesabımda.Daha önce hiç indirime girmedi.
Seçkin 350 TL olmuş vay be.
İndirim dönemlerinde fiyati düşer mi?
Rastgele rank atlarken oynadığınız haritanın koleksiyonuna göre düşüyor.
Hangi tarihler arasında?Eskiden indirime girmişti birkaç kez.
72 TL'ye düşer muhtemelen.Seçkin 350 TL olmuş vay be
İndirim dönemlerinde fiyati düşer mi ?
Hayır.Skinlerin liste olduğu bir yer var mı bildiğiniz.
Hangi tarihler arasında?
72 TL'ye düşer muhtemelen.
Steam'de 275TL muhtemelen Steam'de zam gelir.
Peki internette liste bulunuyor mu bende ona göre haritada oynayayım. Ayrica en fazla 30 kuruşluk skin mi düşüyor.
Sanırım CS:GO'nun paralı olduğu dönemden bashediyorsunuz, doğru mu?Çok çok eskiden diye hatırlıyorum birkaç yıl önce. Panorama güncellemesinden de önce.
Çok çok eskiden diye hatırlıyorum birkaç yıl önce. Panorama güncellemesinden de önce.
Prime'ın bu saatten sonra indirime girmesinin mümkünatı yok. Dolar kuru da artacak zaten.
CS:GO Skin Collections - CSGO Database buradan düşme ihtimali olan tüm skinleri görebilirsiniz.
Hayır, şu an düşebilecek en pahalı eşya mirage koleksiyonundan SG 553 - Integrale skini.Peki sansliysam 700 dolarlık eşya cidden düşüyor mu onu anlamadım.
Evet.Sanırım CS:GO'nun paralı olduğu dönemden bashediyorsunuz, doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.