ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #11 WosTidReis dedi: Ama duyduğuma göre 1. kasa garanti düşüyordu kolay bir şekilde bana neden düşmedi. Genişletmek için tıkla... Level atlamanız gerekiyor.
WosTidReis dedi: Ama duyduğuma göre 1. kasa garanti düşüyordu kolay bir şekilde bana neden düşmedi. Genişletmek için tıkla... Level atlamanız gerekiyor.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #12 ıvqrt4xx dedi: Level atlamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Atladım 43 kuruşluk skin verdi.
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #13 WosTidReis dedi: Atladım 43 kuruşluk skin verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman vermişse almışsınız hocam. İyi bir şey çıkması için şans gerekli sürekli iyi çıkmaz.
WosTidReis dedi: Atladım 43 kuruşluk skin verdi. Genişletmek için tıkla... O zaman vermişse almışsınız hocam. İyi bir şey çıkması için şans gerekli sürekli iyi çıkmaz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #14 ıvqrt4xx dedi: O zaman vermişse almışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar.
ıvqrt4xx dedi: O zaman vermişse almışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar.
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #15 WosTidReis dedi: Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi sunucularında ölüm maçı ya da idle serverlerde zaman geçirmeniz gerekiyor ya da rekabetçi sunucularında çok oynarsanız zaten düşüyor. ıvqrt4xx dedi: Rekabetçi sunucularında ölüm maçı ya da idle serverlerde zaman geçirmeniz gerekiyor ya da rekabetçi sunucularında çok oynarsanız zaten düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer AFK bırakırım oynamam derseniz ölüm maçı veya idle servere girip -left yazarak AFK bırakın düşer bir ara.
WosTidReis dedi: Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi sunucularında ölüm maçı ya da idle serverlerde zaman geçirmeniz gerekiyor ya da rekabetçi sunucularında çok oynarsanız zaten düşüyor. ıvqrt4xx dedi: Rekabetçi sunucularında ölüm maçı ya da idle serverlerde zaman geçirmeniz gerekiyor ya da rekabetçi sunucularında çok oynarsanız zaten düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer AFK bırakırım oynamam derseniz ölüm maçı veya idle servere girip -left yazarak AFK bırakın düşer bir ara.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 26 Nisan 2023 #16 WosTidReis dedi: Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar. Genişletmek için tıkla... Bir ölüm maçına gir, konsolu aç +right yaz. Oyunu arkaya al düşsün kendi kendine. Şansına bağlı ilk maçta da düşebilir 20. maçta da.
WosTidReis dedi: Kasa vermedi benim bahsettiğim level ödülleri değilki oyun içinden drop olarak düşen kasalar. Genişletmek için tıkla... Bir ölüm maçına gir, konsolu aç +right yaz. Oyunu arkaya al düşsün kendi kendine. Şansına bağlı ilk maçta da düşebilir 20. maçta da.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #17 aKuu dedi: Bir ölüm maçına gir, konsolu aç +right yaz. Oyunu arkaya al düşsün kendi kendine. Şansına bağlı ilk maçta da düşebilir 20. maçta da. Genişletmek için tıkla... 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye.
aKuu dedi: Bir ölüm maçına gir, konsolu aç +right yaz. Oyunu arkaya al düşsün kendi kendine. Şansına bağlı ilk maçta da düşebilir 20. maçta da. Genişletmek için tıkla... 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye.
ıvqrt4xx Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #18 WosTidReis dedi: 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye. Genişletmek için tıkla... Hocam şans işi bu işler sabır gerekli.
WosTidReis dedi: 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye. Genişletmek için tıkla... Hocam şans işi bu işler sabır gerekli.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 1 Mayıs 2023 #19 WosTidReis dedi: 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir benimde böyle şu an? ne yaptınız?
WosTidReis dedi: 2 level atladım 15 ölüm maçı ve 2 rekabet maçından bile düşmedi artık Valve'ye ticket açacağım bu ne diye. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir benimde böyle şu an? ne yaptınız?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.536 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Mayıs 2023 #20 SyLaS61 dedi: Hocam son durum nedir benim de böyle şu an? Ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu hafta 2 kasa düşürdüm. Hiçbir şey yapmadım sadece bol bol rekabetçi girdim.
SyLaS61 dedi: Hocam son durum nedir benim de böyle şu an? Ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu hafta 2 kasa düşürdüm. Hiçbir şey yapmadım sadece bol bol rekabetçi girdim.