L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #1 Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 11 Haziran 2023 #2 Drop sistemi değişmiş. Bende bugün öğrendim. Sanırım artık level atlayınca şansa bağlı olarak alabiliyoruz. Yanlışım varsa düzeltin. Artı 0 Eksi
Drop sistemi değişmiş. Bende bugün öğrendim. Sanırım artık level atlayınca şansa bağlı olarak alabiliyoruz. Yanlışım varsa düzeltin.
LOGANX Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Çarşamba günü seviye atlayınca skin veya grafiti dropuyla beraber kasa verecek artık. Artı 0 Eksi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 11 Haziran 2023 #4 Valve changes how to drop cases in CS:GO — Escorenews On June 9 Valve Corporation released an update, which changed the random drop system in CS:GO. It was released together with some changes for CS2, including second wave of invites and bomb disconnect bug... escorenews.com Artı 0 Eksi
Valve changes how to drop cases in CS:GO — Escorenews On June 9 Valve Corporation released an update, which changed the random drop system in CS:GO. It was released together with some changes for CS2, including second wave of invites and bomb disconnect bug... escorenews.com
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #5 k4moncik dedi: Drop sistemi değişmiş. Bende bugün öğrendim. Sanırım artık level atlayınca şansa bağlı olarak alabiliyoruz. Yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor. Artı 0 Eksi
k4moncik dedi: Drop sistemi değişmiş. Bende bugün öğrendim. Sanırım artık level atlayınca şansa bağlı olarak alabiliyoruz. Yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 11 Haziran 2023 #6 blockdz dedi: Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bir topluluk sunucunda oynarken "ya skin ya da kasa düşüyor." demişlerdi. Bende onların yalancısıyım. Artı 0 Eksi
blockdz dedi: Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bir topluluk sunucunda oynarken "ya skin ya da kasa düşüyor." demişlerdi. Bende onların yalancısıyım.
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #7 k4moncik dedi: Bir topluluk sunucunda oynarken "ya skin ya da kasa düşüyor." demişlerdi. Bende onların yalancısıyım. Genişletmek için tıkla... Skin ve kasa beraber düşüyor. Artı 0 Eksi
k4moncik dedi: Bir topluluk sunucunda oynarken "ya skin ya da kasa düşüyor." demişlerdi. Bende onların yalancısıyım. Genişletmek için tıkla... Skin ve kasa beraber düşüyor.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 1 hafta içinde 2 level atlasak 2 kasamı alırız yoksa her hafta Max 1 kasamı. Artı 0 Eksi
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #9 Grandvizier dedi: 1 hafta içinde 2 level atlasak 2 kasamı alırız yoksa her hafta Max 1 kasamı. Genişletmek için tıkla... Skin düşme mantığıyla aynı olarak kasa düşecek yani haftada 1 kasa. Artı 0 Eksi
Grandvizier dedi: 1 hafta içinde 2 level atlasak 2 kasamı alırız yoksa her hafta Max 1 kasamı. Genişletmek için tıkla... Skin düşme mantığıyla aynı olarak kasa düşecek yani haftada 1 kasa.
KS KS L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #10 Hocam bugün rütbe atladım ama bir şey gelmedi. Artı 0 Eksi