L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #1 Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı?
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 11 Haziran 2023 #11 Liqutr dedi: Hocam bugün rütbe atladım ama bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu hafta skin düşürmüş müydün? Artı 0 Eksi
Liqutr dedi: Hocam bugün rütbe atladım ama bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu hafta skin düşürmüş müydün?
KS KS L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 11 Haziran 2023 #12 Valour dedi: Bu hafta skin düşürmüş müydün? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 haftadır hiçbir şey düşmedi. Artı 0 Eksi
Valour dedi: Bu hafta skin düşürmüş müydün? Genişletmek için tıkla... Hayır 2 haftadır hiçbir şey düşmedi.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 11 Haziran 2023 #13 blockdz dedi: Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben dün level atlayıp kasa düşürmeye çalıştım yaklaşık 6 saat oynadım atmadı drop. Liqutr dedi: Hayır 2 haftadır hiçbir şey düşmedi. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de var hocam maç sonu kime drop attı diye bakıyorum daha drop düşen birisini görmedim. Artı 0 Eksi
blockdz dedi: Şansa değil hocam. İlk levelde garanti düşüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben dün level atlayıp kasa düşürmeye çalıştım yaklaşık 6 saat oynadım atmadı drop. Liqutr dedi: Hayır 2 haftadır hiçbir şey düşmedi. Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de var hocam maç sonu kime drop attı diye bakıyorum daha drop düşen birisini görmedim.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 8 12 Haziran 2023 #14 Liqutr dedi: Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 level atlayarak 1 kasa düşürebilirsin. Max 1 kasa düşürme hakkınız var denedim ikincisi düşmedi. Artı 0 Eksi
Liqutr dedi: Herkese selam, CS:GO'da seçkinim olmasına rağmen hiç kasa düşmüyor. Dünya kadar maç attım hiç kasa düşmedi bunun bir sebebi var mı? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 level atlayarak 1 kasa düşürebilirsin. Max 1 kasa düşürme hakkınız var denedim ikincisi düşmedi.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #15 Arkadaşlar dün 1 level atladım ve drop düştü, bilginize Artı 0 Eksi