CS:GO'da kasa düşürme olayı Source 2 ile kaldırılır mı?

249873

Kilopat
CS:GO'dan insanlar kasa düşürerek az da para kazanıyorlar. Bunu Source 2 ile fixlerler mi?

Bu sistemin değişeceğini zannetmiyorum. Ama AFK bırakarak kasa düşürme olayı biraz fazla saçma. Ve CS:GO Prime sahipleri Source 2 ile tekrar satın alımı yapması gerekecek mi?

Bu bir hata değil ki niye fixlesinler? Buradan para kazanıyorlar. Örneğin 2 TL'lik kasa düşüren birisi o kasayı açmak için 50 TL veriyor.

Bu bir hata değil ki fixten bahsetmek durumda kalalım.

Olasılığı en yüksek tahmin tekrar satın alım gerekmeyeceği yönünde.

Bu bir hata değil ki niye fixlesinler? Buradan para kazanıyorlar. Örneğin 2 TL'lik kasa düşüren birisi o kasayı açmak için 50 TL veriyor.
Hocam bilmediğim için soruyorum. 2 TL'lik kasaya neden 50 TL veriyor. Saçma gibi geldi yani birisi 2 TL birisi 50 TL. Bilmediğim için soruyorum

Hocam bilmediğim için soruyorum. 2 TL'lik kasaya neden 50 TL veriyor. Saçma gibi geldi yani birisi 2 TL birisi 50 TL. Bilmediğim için soruyorum

Kasa oyundan düşüyor. Açmak için anahtar alman lazım. Anahtar 50 TL

Tabii ki de öyle ama bilmiyorum çok fazla fake hesap açılıyor. Çok fazla AFK çarlar dolanıyor. Belki CS:GO bunu sorun olarak görür. AFK'lara kasa düşürtmez. Bu Console +left olaylarını vs iptal ettirebilir gibi düşündüm.

La oyun kendilerinin pazar kendilerinin neden sorun gorsunler. Pazar hareketleniyor daha fazla kazaniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…