CS:GO'da kasa düşürme olayı Source 2 ile kaldırılır mı?

249873

Kilopat
CS:GO'dan insanlar kasa düşürerek az da para kazanıyorlar. Bunu Source 2 ile fixlerler mi?

Bu sistemin değişeceğini zannetmiyorum. Ama AFK bırakarak kasa düşürme olayı biraz fazla saçma. Ve CS:GO Prime sahipleri Source 2 ile tekrar satın alımı yapması gerekecek mi?

Bu bir hata değil ki niye fixlesinler? Buradan para kazanıyorlar. Örneğin 2 TL'lik kasa düşüren birisi o kasayı açmak için 50 TL veriyor.

Hocam bilmediğim için soruyorum. 2 TL'lik kasaya neden 50 TL veriyor. Saçma gibi geldi yani birisi 2 TL birisi 50 TL. Bilmediğim için soruyorum

Kasa oyundan düşüyor. Açmak için anahtar alman lazım. Anahtar 50 TL

Bu bir hata değil ki niye fixlesinler? Buradan para kazanıyorlar. Örneğin 2 TL'lik kasa düşüren birisi o kasayı açmak için 50 TL veriyor.

Tabii ki de öyle ama bilmiyorum çok fazla fake hesap açılıyor. Çok fazla AFK çarlar dolanıyor. Belki CS:GO bunu sorun olarak görür. AFK'lara kasa düşürtmez. Bu Console +left olaylarını vs iptal ettirebilir gibi düşündüm.

Tabii ki de öyle ama bilmiyorum çok fazla fake hesap açılıyor. Çok fazla AFK çarlar dolanıyor. Belki CS:GO bunu sorun olarak görür. AFK'lara kasa düşürtmez. Bu Console +left olaylarını vs iptal ettirebilir gibi düşündüm.

La oyun kendilerinin pazar kendilerinin neden sorun gorsunler. Pazar hareketleniyor daha fazla kazaniyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00