CaptainNezir Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 60 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #1 Herkese öncelikle iyi sosyaller. Benim elimde 100$ gibi param var. Ben bu para ile nakit bıçak mı satın alsam, yoksa 40 tane kasa mı? Tekrardan herkese iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Herkese öncelikle iyi sosyaller. Benim elimde 100$ gibi param var. Ben bu para ile nakit bıçak mı satın alsam, yoksa 40 tane kasa mı? Tekrardan herkese iyi sosyaller.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #11 Serchez dedi: Operasyonu bende bekliyorum daha yeni kalktı diğer operasyon net bilgi var mı yeni geleceği tarih? Genişletmek için tıkla... Son operasyon geleli neredeyse 1.5 yıl olacak nasıl yeni kalkdı ki? Artı 0 Eksi
Serchez dedi: Operasyonu bende bekliyorum daha yeni kalktı diğer operasyon net bilgi var mı yeni geleceği tarih? Genişletmek için tıkla... Son operasyon geleli neredeyse 1.5 yıl olacak nasıl yeni kalkdı ki?
KS KS CaptainNezir Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 60 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #12 Serchez dedi: Operasyonu bende bekliyorum daha yeni kalktı diğer operasyon net bilgi varmı yeni geleceği tarih? Genişletmek için tıkla... çok fazla kulaktan dolma bilgi var 21 diyen var ama dediğim gibi net cevap değil Artı 0 Eksi
Serchez dedi: Operasyonu bende bekliyorum daha yeni kalktı diğer operasyon net bilgi varmı yeni geleceği tarih? Genişletmek için tıkla... çok fazla kulaktan dolma bilgi var 21 diyen var ama dediğim gibi net cevap değil
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.577 Çözümler 20 18 Ağustos 2022 #13 Şuan yönelebileceğin bir kasa yok. Bıçak alıp paranın değerini koru. Operasyon vs. geldiğinde satıp düşük fiyattan kasa depolarsın. Artı 0 Eksi
Şuan yönelebileceğin bir kasa yok. Bıçak alıp paranın değerini koru. Operasyon vs. geldiğinde satıp düşük fiyattan kasa depolarsın.
Mr. Beast Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 268 Çözümler 2 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #14 Mr. Beast dedi: Hocam döner ye (!) Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçede herkes çok iyi biliyorya forumda (!) Bu işaret şaka anlamına gelmekte bilmenizi istedim CaptainNezir dedi: Tokum güzelim Genişletmek için tıkla... Hocam döner için her zan boş yerim oluyor benim Son düzenleme: 10 Eylül 2022 Artı 1 Eksi
Mr. Beast dedi: Hocam döner ye (!) Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçede herkes çok iyi biliyorya forumda (!) Bu işaret şaka anlamına gelmekte bilmenizi istedim CaptainNezir dedi: Tokum güzelim Genişletmek için tıkla... Hocam döner için her zan boş yerim oluyor benim