CS:GO'da kasa nasıl düşürülür?

Hesabınız seçkin ise konsola +left yazıp ölüm maçına girin 5 6 maç içinde kasa düşüyor 1 saat önce yılan ısırığı kasası düştü.

İnternette yazılan bilgilere göre Valve haftalık 2 item düşürme limiti koymuş fakat bu bilginin kesinliği yok. Zamanında ben de araştırdım. Oturup da bir makale açıp resmi açıklama yapmamışlar. 2 itemin hangisi kasa, hangisi level aracılığıyla aldığınız eşya, onu bilemiyoruz. Level atlama oyuncu oynadığı sürece mümkün olan bir şey olduğu için sanırım drop aracılığıyla 2 kasa veya item alabiliyorsunuz 1 hafta içinde maks.

Level atlama oyuncu oynadığı sürece mümkün olan bir şey olduğu için sanırım drop aracılığıyla 2 kasa veya item alabiliyorsunuz 1 hafta içinde maks.
Benim gözlemlediğim kadarıyla her hafta 2 defa drop düşürebiliyorsunuz, 1 tane de seviye atlayarak. Yani maksimum 3 tane eşya elde edilebiliyor haftada. Çarşamba günü sıfırlanıyordu diye hatırlıyorum.

Benim gözlemlediğim kadarıyla her hafta 2 defa drop düşürebiliyorsunuz, 1 tane de seviye atlayarak. Yani maksimum 3 tane eşya elde edilebiliyor haftada. Çarşamba günü sıfırlanıyordu diye hatırlıyorum.
Çarşamba mantıklı olabilir çünkü sunucularına bakımı Steam her Çarşamba yapıyor.
Şöyle bir site var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı