kkoc Femtopat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Dostlar CS'de ölüm maçında konsola +left yazıp AFK kalsak kasa düşer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2023
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 24 Nisan 2023 #11 603933 dedi: Önerebileceğiniz sunucu var mı ben bir kaç denedim hata verip durdu. Olanlar da hep raundlu falandı ölünce doğamıyordun. Genişletmek için tıkla... Ben awp_lego seviyorum kafama göre giriyorum birine her seferinde. Beğenmezsem başka birine giriyorum. Direkt arama yerine içersin diyip Deathmach diye aratırsanız bulursunuz istediğiniz tarz sunucuları. Artı 0 Eksi
603933 dedi: Önerebileceğiniz sunucu var mı ben bir kaç denedim hata verip durdu. Olanlar da hep raundlu falandı ölünce doğamıyordun. Genişletmek için tıkla... Ben awp_lego seviyorum kafama göre giriyorum birine her seferinde. Beğenmezsem başka birine giriyorum. Direkt arama yerine içersin diyip Deathmach diye aratırsanız bulursunuz istediğiniz tarz sunucuları.