CS:GO'da kasa nasıl düşürülür?

CS:GO Resmi sunucularında ya da drop aktif topluluk sunucularında oyun oynayarak. Haftada 1 adet skin,grafiti level atladığınızda gelir ve 2-3 adet de kasa gelme şansı var. 2 veya 3. kasa çok şanslıysanız düşer.

İlk kasanın düşmesi ne kadar sürer?
Belli olmuyor o. Haftada 20 saat oynayıp düşürememe şansın da var. Garantisi yok. Ama genelde 2-3 saate düşürüyorum ben. Oyun içerisinden topluluk sunucularını açıp filtre kısmına "idle" yazıp o sunucuda afk bırakabilirsin. Ama xp kazanmıyorsun o yüzden level atlayamazsın yaniskin ya da graffiti dropu düşmez.

Hayatımda ilk defa CS oynuyorum. Seçkin aldım. Kasa nasıl düşürürüm?

CS:GO'daki drop sisteminden yararlanmak için CS'nin resmi sunucuları veya drop düşürme plugini bulunan topluluk sunucularında oynamanız lazım. Kasayı nasıl düşüreceğinizi belirtmeden önce ne sıklıkla ne zaman düştüğünü söylemem lazım. Her hafta düşme şansı yüksek olan 1 adet kasa düşürme hakkınız var ve bu hakkınız siz her kasa düşürdüğünüzde sıfırlanıyor. Yani siz 3 gün önce ilk kasanızı düşürdüyseniz 4 gün sonraya kadar 2. kasayı düşürme şansınız bayağı düşük. Bu sistemi bildikten sonra kasaların ne sıklıkla düştüğüne geçelim. İlk kasa ortalama olarak 15 ila 30 maç arasında düşüyor. CS:GO'nun resmi sunucularında en az 10 dakikalık ölüm maçına girerseniz ortalama 3 saat içerisinde ilk kasanızı düşürebilirsiniz. Bir de kasa düşürme pluginine sahip topluluk sunucuları var. O sunucularda 3 ila 5 dakika arasında sanki resmi maç sonundaymış gibi oluyor ve kasa düşürme şansı yakalıyorsunuz. O tarz bir sunucuda ise ilk kasanızı 1.5 saat içerisinde düşürebilirsiniz.

Kasalar sadece maç sonlarında veya pluginlerin drop düşürme yazılımının çalıştığı zamanlarda düşer eğer siz maç ortasında çıkarsanız oyun sonu droplarından yararlanamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı