T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.324 Çözümler 6 16 Ekim 2022 #21 282742 dedi: Prime birkaç ay öncesine kadar 123 liraydı. Genişletmek için tıkla... Zamannında CS:GO'yu 15 liraya lamıştım Prime da varmış hatta5 yılık rozetim var o zaman her şey mükemmeldi ekonomi vakit.
282742 dedi: Prime birkaç ay öncesine kadar 123 liraydı. Genişletmek için tıkla... Zamannında CS:GO'yu 15 liraya lamıştım Prime da varmış hatta5 yılık rozetim var o zaman her şey mükemmeldi ekonomi vakit.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 16 Ekim 2022 #22 TheDarkS16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Prime var CS:GO'da genelikle hangi modlarda eşya düşer? Genelikle ben yoldaş oynuyorum yad akompile şansa bağlı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Seviye atladığın zaman kesin düşüyor, haftada toplam 2 hakkın var çarşamba günleri yenileniyor.
TheDarkS16 dedi: Merhaba arkadaşlar, Prime var CS:GO'da genelikle hangi modlarda eşya düşer? Genelikle ben yoldaş oynuyorum yad akompile şansa bağlı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Seviye atladığın zaman kesin düşüyor, haftada toplam 2 hakkın var çarşamba günleri yenileniyor.
feelsbadman Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 610 Çözümler 8 16 Ekim 2022 #23 Şansa bağlı B773 dedi: Seviye atladığın zaman kesin düşüyor, haftada toplam 2 hakkın var çarşamba günleri yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Seviye atladığınız zaman kesin item düşüyor kasa değil
Şansa bağlı B773 dedi: Seviye atladığın zaman kesin düşüyor, haftada toplam 2 hakkın var çarşamba günleri yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Seviye atladığınız zaman kesin item düşüyor kasa değil
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 16 Ekim 2022 #24 cumalettinn dedi: Neden almamam gereken bir zamanda aldım anlamadım sanırım uzun zamandır oynamıyorsunuz recoil isimli bir kasa geldi ve herkese deli gibi atıyor main hesabıma en az 200 TL kazandırdı o kasa, şu anki fiyatı 20TL. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı gün 120 TL'ye satmıştım ne güzeldi ya dün bir daha düşürdüm 20 TL. feelsbadman dedi: Şansa bağlı. Seviye atladığınız zaman kesin item düşüyor kasa değil. Genişletmek için tıkla... Eşya diye sormuş yantıladığım mesajda.
cumalettinn dedi: Neden almamam gereken bir zamanda aldım anlamadım sanırım uzun zamandır oynamıyorsunuz recoil isimli bir kasa geldi ve herkese deli gibi atıyor main hesabıma en az 200 TL kazandırdı o kasa, şu anki fiyatı 20TL. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı gün 120 TL'ye satmıştım ne güzeldi ya dün bir daha düşürdüm 20 TL. feelsbadman dedi: Şansa bağlı. Seviye atladığınız zaman kesin item düşüyor kasa değil. Genişletmek için tıkla... Eşya diye sormuş yantıladığım mesajda.