CS:GO'da kasa neyde düşer?

Peki hocam SW'den atma gibi bir olasılık var mı ya da az kişik sunuucya gireyim fazla kişilik ya da önerebileceğiniz var mı?

Herhangi bir Server'a girin ve konsola +left ve +forward yazın sunucudan atmaz.

Bu arada bir sorum var bilen arkadaşlar cevap verebilir mi bir haftada maksimum kaç kasa düşürebiliriz? Kimi 1 diyor kimi 2,3 diyor.

Peki hocam SW'den atma gibi bir olasılık var mı ya da az kişik sunuucya gireyim fazla kişilik ya da önerebileceğiniz var mı?

Hocam PC'de olsaydım IP atardım ama maalesef. Ek olarak sunucularda autokick 0 olduğu için hiçbir türlü atmaz.

Herhangi bir Server'a girin ve konsola +left ve +forward yazın sunucudan atmaz.

Bu arada bir sorum var bilen arkadaşlar cevap verebilir mi bir haftada maksimum kaç kasa düşürebiliriz? Kimi 1 diyor kimi 2,3 diyor.

Maksimum 2 diğerleri oyunhost gibi hizmetler size kasa verirse droptan.

Hocam PC'de olsaydım IP atardım ama maalesef. Ek olarak sunucularda autokick 0 olduğu için hiçbir türlü atmaz.

Maksimum 2 diğerleri oyunhost gibi hizmetler size kasa verirse droptan.

1665872727428.png

Bu sunuca girsem olur mu tek bu çıktı. Şimdi yenileri geldi 2 adet sunucu var fazla oynanan birisine girdim.

@ahmet164632 ve hocam alt tabdaykende düşebilir mi acaba?

Eki Görüntüle 1545191

Bu sunuca girsem olur mu tek bu çıktı. Şimdi yenileri geldi 2 adet sunucu var fazla oynanan birisine girdim.

@ahmet164632 ve hocam alt tabdaykende düşebilir mi acaba?

Düşmez. Sanırım girdiğiniz sunucu public ama yine de deneyin. Idle sunucuları 1 round ve 2 dakikadır harita bitince şansa göre 3-4 kişiye kasa düşer.

Sabahtan beri 2. kasayı düşürmeye çalışıyorum düşmüyor bugün 2. bir hesaba CS:GO aldım umarım verdiğim parayı geri alabilirim.
CS:GO Item Drop Cap Reset şu süre sıfırlanmadan 2. kasayı düşürmeye çalışmak için 1 haftada hatırlamadığım ama çok fazla olan bi' saat aktif kalmanız lazım ama o düşecek kutunun çok değeceğini sanmam. Prime'ı kasa düşürmek için aldıysanız almamanız gereken zamanda aldınız. Parayı çıkarmak icin çok afk bırakmanız lazım.

CS:GO Item Drop Cap Reset şu süre sıfırlanmadan 2. kasayı düşürmeye çalışmak için 1 haftada hatırlamadığım ama çok fazla olan bi' saat aktif kalmanız lazım ama o düşecek kutunun çok değeceğini sanmam. Prime'ı kasa düşürmek için aldıysanız almamanız gereken zamanda aldınız. Parayı çıkarmak icin çok AFK bırakmanız lazım.

Neden almamam gereken bir zamanda aldım anlamadım sanırım uzun zamandır oynamıyorsunuz recoil isimli bir kasa geldi ve herkese deli gibi atıyor main hesabıma en az 200 TL kazandırdı o kasa, şu anki fiyatı 20TL.

CS:GO Item Drop Cap Reset şu süre sıfırlanmadan 2. kasayı düşürmeye çalışmak için 1 haftada hatırlamadığım ama çok fazla olan bi' saat aktif kalmanız lazım ama o düşecek kutunun çok değeceğini sanmam. Prime'ı kasa düşürmek için aldıysanız almamanız gereken zamanda aldınız. Parayı çıkarmak icin çok AFK bırakmanız lazım.

Hocam eskiden klasik bir Jailbreak sunucusunda oynarken 230TL'lik kasa düşmüştü. O zamanlar 109TL'ye Prime almıştım. 2 katını verdi anlayacağın. Şansa bağlı tamamen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı